Man tar det man får

Heeej på er!

Ja men nog blir det en vlogg från fjällen allt. Ni var en hel del som klickade i det lilla hjärtat. ❤️

Idag fladdras det runt för glatta livet inför vår fjällenresa må ni tro. Har t.o.m hunnit vara i Uppsala och ätit lunch med min Thedde.

Min älskade unge som jag saknar honom nu när man knappt ser honom. Han har fullt upp. Att vara tränare i ett lag som satsar hårt kräver all hans tid så jag är verkligen tacksam för allt man för numera. Hade lite ärenden i Uppsala så det passade bra med en liten lunchträff.

Käkade den godaste kebaben jag ätit i hela mitt liv. På Foodcourt i Gränby Centrum var det ifall du vill käka en riktigt grym kebab.

Nu ska jag hasta vidare här. Vi hörs sen igen hörni.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
5 years ago

Nämän ! Samtidigt som jag läser detta är en av mina pojkar på extra-träning i IFU med juniortränaren som han kallar Theo….. då ramlar kronan ner….. det är ju din grabb !! Haha va roligt, enl min pojk jättebra, roliga och givande träningar !! Bra jobbat theddes mamma

niinis
niinis
Reply to  Helena
5 years ago

Ja men precis, han kallas Theo i Uppsala av någon konstig anledning. Det är min äldsta pojk det! ❤️❤️❤️ Kram

Nästa inlägg

Vardagsbestyr

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x