Vi är på väg

Hallihallå!

Nu sitter vi i bilen och är på väg mot Stöten. Stöten ligger en bit förbi Sälen. Vi var där för några år sen och föll pladask för det stället. Nu ska vi få åka dit igen. Så kul!

Morgonens nöje var att göra denna uppiggande serum mask, den kommer bli en favorit. Shit så härlig den var, kändes som ansiktet fick ett nytt liv.

Den här masken är en riktig vitaminkick när huden känns trött, glåmig och saknar spänst. Masken är sval och så härlig på, ingredienserna mättat huden med uppiggande och energirika produkter. Bl a vitamin C, vitamin E och koffein. Jag hade den den i 30 min och när jag tog av den så lät jag serumet sitta och suga in i huden. Den var verkligen magiskt härlig!

Den finns i relax och glow också.

Relax MASQ+ // Glow MASQ+

Inatt vaknade jag kl 1! Haha…. alltså 1. Kan ni fatta? Haha… min dygnsrytm är så freaki’n galen emellanåt och jag kan inte göra annat än skratta åt det faktiskt. Dessutom skulle vi åka idag och då är ju jag alltid lite hypad.

Bilen är packad upp till taket här och Tony sitter med jobblurarna redo. Milo sitter i baksätet och kollar film. Jag jobbar här bredvid.

Självklart blir det alltid lite kaos för oss när vi ska åka iväg. Denna morgon var mina skidbyxor borta. Alltså totalt putsväck. Snacka om att vi kliade oss i huvudet alltså.

Konstigt nog så hittade Tony dom efter en evighets letande. De låg helt öppet bredvid schäslongen i vardagsrummet. Vi fattade fasen ingenting?! Hur kunde vi missa dem? Känns som någon drev med oss.

Mycket lastbilar ute på vägarna, och jag får sitta här bredvid som en trafikpolis när Tony är sugen på att köra om.

”Vi har ingen brådska” säger jag hela tiden lite hetsigt. Jag HATAR omkörning när det är spårigt i omkörningsfilen. Det går ju bra, men jag tycker det är obehagligt.

Nä, nu måste jag hålla lite koll här inne och jobba vidare. Ska spela in en vlogg också, så kul det ska bli. Det var så himla längesen ju.

Vi hörs sen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
K
K
5 years ago

Tack för tips Nina, jag beställde några masker. Ska bli spännande att prova. Ha det så bra i fjällen!

niinis
niinis
Reply to  K
5 years ago

Åh hoppas du ska gilla lika mycket som jag!

Nästa inlägg

Man tar det man får

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x