Alla hjärtans dag tips till honom

Om några dagar har vi förlovningsdag. Jag berättade ju för er förut att Tony ju skulle friat på alla hjärtans dag men eftersom han inte kunde hålla sig så blev det några dagar för tidigt. Sötisen. Han i ett nötskal….. Vet inte riktigt om vi ska hitta på nånting eller inte? Ibland firar vi, ibland så gör vi ingenting. det är lite efter dagsform känns det som. Alla hjärtans dag infaller på en torsdag nu vilket ju faktiskt var en rätt bra dag. Då skulle man kunna mysa till det lite extra på kvällen utan att vara supertrött resten av veckan då det ju bara är fredag kvar sen.

Här nedan tipsar jag om lite härliga Alla Hjärtans Dag presenter till HONOM:

2. Här / 3. Här / 4. Här / 5. Här / 6. Här / 7. Här / 8. Här / 9. Här / 10. Här

Armbandet, sååå snyggt! Postern med söderstadion på bild var ju också hur fiffig som helst. Brickan, win win situation. Han tror att han får en bricka men i själva verket får ni en bricka att snygga till inredningen med. 😉 En nästan exakt sån GANT klocka köpte jag till Tony i julklapp. Den är såå snygg, nu var det halva priset på den också! Tvätten från Rituals är också sååå bra. Det är en scrubtvätt som tar bort döda hudceller och motverkar inåtväxande hårstrån.

Japp, det var lite alla hjärtans dag tips till honom det.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Stöten here we are

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x