Stöten here we are

Morning raringar!

Idag är det FINFREEEEEEDAAAAAAG! ❤️❤️❤️

Ja nu är vi här i underbara Stöten. Det är snö upp till taket som jag brukar säga. Maaaaassor med snö verkligen! 47 av 49 backar är öppna så få vet man att det snöat, den längsta backen som heter Mormors Störtlopp är över 3 km lång. I love it! ❤️

Såhär såg i stort sett hela resan ut. Snö snö snö snö snöööööö…. Vi körde LIVE på min Instagram igår och vi höll på i en hel timma. Så roligt var det. Jag ska fasen övertala Tony om att köra LIVE med mig 1 gång i veckan. Det skulle jag tycka var skitkul! Sen skulle man kanske kunna göra olika saker varje gång eller bara sitta och snacka. Jag måste spåna vidare på den idén alltså.

Dessvärre var vi så inne i vår LIVE på Instagram så vi missade avfarten mot Sälen och Stöten. Haha…. Blev en jäkla omväg men vad tusan. Vi hade ingen tid att passa eller något att stressa med så det var bara till att puttra vidare tills vi kom fram.

Vi stannade till på Sibylla i Rättvik. Tur då att vi fick el till våra laddare där. Min kamera som jag spelar in vloggen med blinkade för fullt nämligen. Tony fick jobba undan lite också.

Såhär har han alltid gjort. Sen han var liten. Lånat en liten soffa på ett fik eller en restaurang och så har han legat där.

Humöret på topp efter LIVEN. Trots att vi kört käpprätt åt skogen bokstavligt talat.

Vår lilla ministuga här i skogarna i Stöten. Den var mycket mindre än jag trodde när vi bokade den. Haha…. det är typ ett rum och där har vi allt. Sängar, kök, vardagsrum och hela rubbet. Well well, inte gör de nå. Vi får bo lite trångt, vi har ju ändå allt här. Tak över huvudet, värme, dusch & toa, ordentligt kök, micro, alla kanaler på TV:n, ja men allt man kan tänkas behöva. Sängarna var dock inte de skönaste jag sovit i, usch den var faktiskt hemsk! Jag har vaknat 147 ggr inatt och min nacke är typ av…. dessutom dånglade jag i skallen i trappan för som du ser på bilden. Ja ja, det är bara några nätter så det får gå. Finns väl ingen chans till uppgradering tänker jag?

En gång bokade Tony en sån myshelg till oss i Sthlm. Han bokade sånt superior rum, liiite bättre än ett vanligt dubbelrum. När han checkade in sen så blev vi uppgradera till en svit. Så jäkla lyxigt och oväntat, blev en superduper helg verkligen! Det är bra härligt med svit men så inihelsickes dyrt för det mesta.

Haha, igår kväll lagade Tony lite korvsttoganoff åt oss på kycklingkorv. Så gott är det och har oftast högre kötthalt. Bara ett tips! Han vill alltid spexa till allt så det blev den här bilden på Instagram.

Jag taggade Norrlands Guld i bilden och de verkar ha gillat den också!

Nähä. Nu ska jag jobba lite här innan vi ska dra vidare ut och njuta av Stöten och backarna. Får hoppas det inte ska snöa för mycket bara, det ska falla ned något och vi får se hur mycket det blir? Måste visa dig min nya skidjacka som jag köpt sen också, äääääälskar den!

Vi hörs sen!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kajsa
Kajsa
5 years ago

Om du har huvudet åt andra hållet så slipper du slå i det…

niinis
niinis
Reply to  Kajsa
5 years ago

Ändrade faktiskt håll efter halva natten.

Stina
Stina
5 years ago

Lägg huvudet i andra änden av sängen 🙂

niinis
niinis
Reply to  Stina
5 years ago

Japp, gjorde det efter halva natten.

Nästa inlägg

Vi är på väg

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x