Mystips

När man packar för fjällen så består den största delen av det jag skulle kalla ”fisa i stugan” kläder. Man går ju runt i mjukiskläder, underställ, långkallingar och raggisar med blossande kinder den mesta av tiden. I alla fall så brukar vi göra det. Bästa bästa om du frågar mig. Jag älskar just det med fjällen. Nu ska det njutas av skidåkning, myskvällar, after-ski och hasa runt i mjukiskläder.

2. DKNY BH / 3. DKNY Halfstringtrosa / 4. DKNY Sov T-shirt / 5. DKNY Byxa / 6. DKNY Tröja

Apropå det så tipsar jag om lite härligheter ifrån DKNY. Parfymen här ovan är jag så nyfiken på, den innehåller nämligen precis allt det som jag gillar i parfymer. Den låter hur fin som helst.

Toppnoter: Rosépeppar, Pink Guava Mousse, Kardemumma 
Hjärtnoter: Arabisk Jasmine, Tea, Svart Iris 
Basnoter: Vanilj, Sandelträ, Bärnsten 

Undisarna då, bh:n ser hur att vara perfekt och jag bara älskar färgen. Trosorna till är såna ”string” som en annan klarar av. 🙂 Kolla också in sov t-shirten i sammet, hur härlig? Älskar mysbyxorna också med sån metallictråd som revärer. Hur snygg får man vara i sina myskläder!?

Å när vi ändå snackar mys och fjäll så kolla in allt detta snygga från Tommy Hilfiger?

2. Bralette / 3. Bralette / 4. Topp / 5. Byxa / 6. TOMMY HILFIGER TOMMY GIRL EAU DE TOILETTE / 7. Hipstertrosa / 8. Shorts / 9. Hoody tröja / 10. Tröja / 11. Stringtrosa / 12. TOMMY HILFIGER GETAWAY WEEKEND TOMMY GIRL EAU DE TOILETTE

Jag som trodde att Tommy Hilfiger gått helt ur tiden? Nope, inte det minsta verkar det som. Vem har inte ägt en Tommy Girl i sin parfymsamling, den är ju såååå fräsch och god. Sportig och så härlig. Den andra doften som heter Tommy Girl Weekend är mer vaniljig i sin karaktär men också väldigt blommig, söt och härlig.

Japp det var mys så det small om det. Här ska mysas vidare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Stöten DAG 1

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x