Stöten DAG 1

Morning!

Jag har rekordsovit inatt! Nästan 12 timmar sammanlagt. Säga vad man vill om fjälluften men nog är den bra för sömnen allt.

Igår kväll hade vi taco-kväll här i vår lilla stuga. Varenda lite pinal av bytta, glas och mugg användes i det lilla köket för att kunna servera tacosen. Ser ni att jag använde äggkopparna som ljushållare?

Dimmigt på toppen som ni ser!

Strumpstrul innan vi kom iväg. Jag tog på mig dubbla strumpor men märkte fort att min vänsterfot inte mådde bra av det, domnade i tårna och sånt. Fick bli till att åtgärda det snabbt.

Milo har också haft så galet ont i fötterna sen vi köpte nya pjäxor åt honom. Det blev lite bättre när vi var i Bjursås men så igår grät han nästan redan innan vi började. Så kan man ju inte ha det. Har du åkt skidor nångång och haft ont vet du vad jag menar.

Det blev till att gå till sportboden och hyra ett par pjäxor åt honom. Han var euforisk efteråt och kunde inte förstå att pjäxor kunde vara så sköna. Sötisen!

Vädret är inte det bästa tyvärr. Vi har lite snöfall och så är det asdimmigt på toppen. Men vi var tappra igår och åkte på ändå.

Vår tappra lilla kille. Han klagar verkligen aldrig. Han åker med och ser det mesta som roligt även om det igår knappt gick att se framför sig när vi åkte ned. Han har blivit så duktig på att åka också.

Det blev en härlig efterlängtad lunch i Brasseriet. Tony var skapligt nöjd över de frysta glasen till ölen.

Tony med selfie och jag spelar in vlogg bredvid.

Eftermiddagen avslutades med afterski, också i Brasseriet. Tony tog en öl och jag var mest sugen på en varm choklad med kön var så lång när jag väl bestämde mig så det blev inget.

Efter afterski åkte vi hem med hjälp av backarna. Lite halvläskigt då vår backe ned till vår stuga var alldeles mörk. Men det gick bra tack o lov.

Vädret är inte det bästa idag heller. Snön yr lite och det är mulet, rätt mysigt och sitta här i stugan med myskläderna faktiskt. Får se när vi ger oss ut i backen idag?

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Esma
5 years ago

Mysigt det ser ut . Vi har varit i Stöten julvecka så det är kul att känna igen bilderna du tar. Det råder ingen snöbrist där i alla fal. Njut .
PS. Jag har bakat morotsbröd enligt ditt recept idag och det blev supergott. Rekommenderade receptet och hela sidan på min blogg. Och är säker på att det blir flera besök och flera likes på de goda recepten . Ha det bra och njut med familjen

Nästa inlägg

Alla hjärtans dag tips till honom

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x