Mjohodå

Hej finisar!

Hoppas ni haft en mysig dag. Här hemma blev det en helt normal dag. Inget speciellt alls. Vi åt gott här på kvällen men inget annat speciellt…. så skönt ändå. Milo är krasslig och struttar i morgonrock. Exet kom förbi och käkade med oss han också. Elliot var hemma och åt innan han for iväg på sitt. Ja men vad mer kan man begära? Jo Thedde såklart, men han har fullt med jobb och träningar Ikväll så han kunde inte.   Att få vara med människor man älskar och tycker om på en dag som idag, ja men pöööööörfekt!

Mitt gäng fick kärlek på Instagram idag. Alla samlade….ja då kurrar jag som Majlis. Bästa bästa!

Nu är det bara soffan kvar för mig. Natti natti fins följare.

Kram m Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Skydda din VIBE – Del 2

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x