Skydda din VIBE – Del 2

Igår började jag skriva om att ta hand om sin VIBE, jag skrev DEL 1 av det då. Det fanns sååå mycket intressant att ta in angående det så jag kände att jag ville dela med mig av det här på bloggen också.

Med åren och med era kommentarer har jag lärt mig att vi är många som kämpar med dåligt mående, ångest och oro i våra kroppar. Det finns många som är vilsna och känner att livet mest är jobbigt.

Därför vill jag dela med mig. Jag har själv varit långt under isen och haft perioder i mitt liv där jag mått så oerhört dåligt, varit vilsen och inte sett ljuset överhuvudtaget. Ingen ska behöva må så dåligt. Därför skriver jag om det, kan det hjälpa dig som är svag och olycklig i ditt mående en millisekund så betyder det allt för mig.

Här kommer DEL 2.

TA HAND OM DIG SJÄLV

Våra dagar kan innehålla precis allt. Allt från frustration, oro, ångest och ledsamheter till stress och ilska. Det är ju inte realistiskt att känna att allt är superfantastiskt varenda sekund i livet. Men när de tunga händelserna eller känslorna stormar in är det bra att ta en stund. Gå till ett lugnare ställe, sätta sig och bara låta sakerna fylla din kropp och hjärna med ”det dåliga” en stund. Känn dem, känn dem djupt och sen släpper du det.

Låt inte känslorna fastna, utan observera dem bara och låt känslorna komma och låt dem sedan gå. Detta ger dig andningspauser från det som är jobbigt och överväldigande. Tänk att det är det du måste ge dig själv för att ta hand om dig själv en stund. Andningsrum.

TA IN KRISTALLER I DITT LIV

Har ju skrivit om kristaller tidigare, HÄR. Kristaller är ju så mycket mer än bara en sten. De är helande och gör så mycket nytta för oss. Jag har alltid kristaller bredvid min säng.

LEV I NUET

Den enda stunden vi har är NU. Det är härligt att känna nostalgi ibland, men det är aldrig bra för oss att tillbringa majoriteten av vår tid med att jaga en speciell stund, en känsla, en plats eller en person. Du är precis där du ska vara just nu. Le, låt ditt hjärta svälla av tacksamhet och njut av stunden.

JORDA DIG

Känner du att din hjärna och tankar är någon helt annanstans, din koncentration och fokus är obefintlig och du känner dig allmänt ur fas? Då kan det vara bra JORDA sig. Det finns olika sätt att göra det på. Här är några.

1) Visualisering. Att visualisera hur det går rötter ifrån vårt mellangärde ned i jorden.

2) Använd kristaller. Det finns kristaller som hjälper till att jorda dig. Exempel på såna kristaller kan vara: hematit och svart turmalin.

3) Var ute i naturen. Att promenera i skogen, att vara i sol vind och vatten är också jordande

Har en sista del som jag ska bjuda på sen.

Nu ska jag fortsätta med mitt här, hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godmorgon!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x