Grym start!

FINFREEEEEDAAAAAAG!

Japp, en utav veckans bästa dagar är här. Underbara ljuvliga härliga fredag. Jag har startat dagen med att faktiskt sova ända till halv 5 i morse. Haja vilken sovmorgon?! Märker att ljuset påverkar mig, det är ju ljusare längre på kvällarna och redan kl 7 på morgonen börjar det ljusna. Äntligen! Snart börjar jag också funka mer normalt.

Jag har startat dagen med en promenad på bandet här hemma. Milos Nerfflaska fick funka som vattenflaska. Har en TV på väggen där i rummet som bandet står i med Apple TV så det är toppen och slå ihjäl 40 min med nån serie. Idag började jag faktiskt titta på ”Ensam mamma söker”. Såg första avsnittet nu på morgonen. Så kul! Verkar vara gulliga tjejer ju. ❤️

Blev riktigt svettig och känner mig så sjukt otränad nu. Jag har verkligen ont överallt. Ryggen gör ont. Bäckenet gör ont. Ljumskarna gör ont. Ja men katastrof alltså. Svettas som en flodhäst och är allmänt ur form. Nu ska jag komma igång, såhär kan man inte ha det. Ska vara i mitt livs form som 50 åring, det kan man väl ha som mål? 3,5 år kvar.

Idag ska dessa damer få flytta till ett nytt hem. Ska packa dem ordentligt och sen få ner dem i en kartong. Ska själv leverera dem då det är en vän till mig som köpt dom. Jag är dessutom inbjuden på kalaset själv.

En girlsnight hemma hos henne ikväll alltså. Dock så kan jag inte stanna så länge. Ska upp tidigt imorgon bitti så då måste man vara pigg och kry! Men glad att jag kan vara med en stund i alla fall.

Nu ska jag duscha, äta frukost och klämma in ett möte kl 10.30. Milo är hemma idag också, fortfarande jätteförkyld. Nästa vecka har vi sportlov här och jag hoppas så att han får bli pigg tills dess! Tony kommer hem till jag ska åka på mötet.

Men du, vi hörs sen. Kikar Du inte in mer idag så får jag önska dig en skön fredag och helg.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
Elin
5 years ago

Nina! Om du vill bli i ditt livs form så kanske du år sugen på en utmaning i att promenera!?! Vi har fått ett avhopp i vårt lag till maratonmarschen. Vi är en grupp med föräldrar som har svårt att få till träningen men har antagit den här utmaningen. Vi har startat på noll när vi började träna och vi gör detta för att må bra och umgås. Tävlingsmomentet är sekundärt. Vi hoppas på att vi kommer 24 timmar men har absolut inga krav på någon lagmedlem. Man behöver inte vara med på lagträningar eller liknande men man är såklart mer än välkommen att deltaga! Det gäller alltså att gå så långt man orkar. Du är varmt välkommen att peppa och peppas med oss!

Nästa inlägg

Mjohodå

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x