New York

Halloj!

Shit, känner mig på hugget. Du vet irritationshugget. Börjar famla i mensappen och fattar ingenting, jag har ju precis haft mens. Borde inte vara irriterad idag….

….men så kom jag på mig själv med att man ju faktiskt kan vara på pissigt humör ändå. Behöver ju inte alltid vara kopplat till menscykel. Man börjar väl bli skapligt ”brainwashed” av allt menscyklande.

Håller på med en ny tavla. Lite annorlunda mot vad jag brukar men älskar verkligen att måla på den här. Har hållit på i flera dagar och vet inte om jag är klar ännu…. måste suga på den karamellen i någon dag till.

Måste ändå göra någon fler med city skyline. Känns som jag står strax utanför New York och suktar inåt, till festens och pulsens mitt. Det är väl det närmaste jag kommer New York med tanke på min flygrädsla.

Vet inte ens om det är New York, det är en stad…..det är allt jag vet. Man far runt i alla möjliga känslor med dessa tavlor alltså.

Hepp. Nu ska jag ta kväll och släppa allt jobb för idag. Har suttit mycket vid datorn idag så nacken är inte glad för att inte snacka om ryggen. Förresten, ska självklart visa er gummibandsövningarna någon dag, ska knäppa av lite bilder bara.

Ha en fin kväll!

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Veckomatsedel

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x