Gör egen rengöringsmedel

Visste du hur enkelt man trollar fram rengöringsmedel av produkter du redan har hemma? Busenkelt!

Här ska du få en enkel liten lathund att använda därhemma, miljövänligt dessutom. Hur bra?

Blanda ihop produkterna i en sprayflaska. Spraya sedan där du vill rengöra. På köksbänkar, spisen, handfaten osv. Perfekt rengöring som verkligen fungerar.

Nu måste man inte köpa Ajaxflaskan om man inte vill.

Har du slut på diskmedel är det enkelt fixat med lite vitvinsvinäger och bakpulver. Bara till att blanda ihop tills du har en gegga. Förvara i en bytta av något slag eller varför inte i en gammal diskmedelsbehållare. Blanda i diskvattnet så får du skinande rent resultat.

Slut på fönsterputs eller vill du bara använda något som är mer miljövänligt? Testa denna kombo. Skinande resultat varje gång! Blanda i en sprayflaska, spraya fönster, speglar, glasbord m.m. Torka av, klart!

Ja, du kan t.o.m göra rent golven hemma med dessa produkter. Om du inte vill att det ska dofta vinäger hemma har du i några droppar essentiell olja så får du dessutom en härlig doft hemma. Gör gärna i ordning i en sprayflaska och spraya på hårt smutsade ytor eller på hela golven innan du torkar av med en golvmopp.

Har du en katt hemma som kissar på golven eller i sin låda så rengör du lätt det med denna kombo. Spraya på kissfläckar, torka av, klart. Eller så rengör du kattlådan med denna kombo också!

Hur bra?!

Kram Nina

30
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Energilös

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x