Satt hon och kissade?

Halloj!

Oj vad dagen redan gått. Har inte hunnit in till dig tidigare. Sitter och jobbar för fullt här men ville snabbt in till dig och säga hej.

Jag var ute på en frisk promenad i morse. Solen sken starkt i ansiktet så bekymmersrynkan fick jobba hårt. Min rygg kändes som den skulle gå av på promenaden så jag fick verkligen jobba med pannbenet innan det kändes lite bättre. Jag gick nog mer än halva promenaden innan jag kände att det släppte lite. Fick sätta mig på huk och sträcka ut ryggen. Världens bästa knep om man inte kan lägga sig nånstans är att sätta sig på huk med fötterna helt i marken och luta sig framåt.

Tänkte när jag satt där och såg att en bil började närma sig på hur det skulle uppfattas? Förmodligen helt fel, att jag satt och kissade eller mådde dåligt tänker jag. Så ni som såg mig sitta på huk på bresserakan (vägen ut till oss) kan vara lugna. Sträckte ut en ond rygg bara.

Kommer ni ihåg när man var liten? När man ramlade på cykeln och så for man upp fort som fasen innan någon såg och låtsades som ingenting även om det kändes som man brutit ett ben eller en arm. Eller förresten, när man var liten. Så är det ju fortfarande.

Jag stretchade i alla fall ut ryggen ordentligt när jag kom hem så nu känns det faktiskt bättre. Skulle dock behöva lite ”armbåge i skinkan” behandling av Tony. Alltså, AJ SOM FAN för det. Det finns nog inget som gör så ont. Armbåge som trycks in i en sjukt öm punkt i skinkan och sen trycker man där tills det onda släpper. Sen är det också toppen att rulla med sidan av skinkan på en foamroller, gör vidrigt ont det med men är såå effektivt.

Jag får ofta extra ont i ryggen när mina sätesmuskler varit spända för länge, jag tror att det är det nu med. Nu behöver jag vårvärme så min kropp tinar upp. ☀️

Hepp, gotta go! Vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
5 years ago

Ja den där ländryggen är hopplös. Tipsar om att verkligen stretcha höftböjaren ordentligt. Tänk att du har en femkrona (om de nu finns kvar än) mellan skinkorna då du är ute o går så du inte ser ut som en anka 🙂

Marie
Marie
5 years ago

Något som funkar lika bra som armbåge och bättre än foamroller är en hård bandyboll (alltså som används på is) att rulla skinkan på och även att hitta triggerpunkter med, hårt men effektivt.

Nästa inlägg

Vad är vår för dig?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x