Liten överraskning

Inlägget innehåller annonslänk genom reklam för Cellbes och Oscar @ Clothilde.

Tack vad gulliga ni är som skriver lite peppande kommentarer. ❤️

Här viner vinden utanför, oj vad det blåser just nu. Dessutom är det kallt igen. Jag som var så sugen på att städa bort alla tjocka jackor ifrån vår nypimpade hall. Men det får man nog glömma, man vet ju att det i alla fall kommer snöa minst en gång i mars. Så är det ju…. Minns när Thedde fyllde 1 år (han fyller den 23 mars), då var vi helt säkra på att våren kommit och på hans födelsedag värkte snön ner och gjorde vinter igen. BLÖK! Det är som att bli lurad på konfekten, som att sälja smöret och tappa pengarna….. och alla jämförelser ni vet.

Ja, ni minns väl vår hall som jag skrev om tidigare. Den som jag var så less på och som alltid kändes så galet rörig. Nu har det minsann skett lite små förändringar som gör att det är såååå mycket trivsammare.

FÖRE

EFTER

Nu har det gapande hålet fått >>>>runda bastmattan<<  som är naturmaterial ger en lugnande skön känsla. Det är det naturmaterial gör, ger en varmare lugn känsla. I den lilla korgen på väggen finns det också naturmaterial, där i ligger en blomma. Hyllan är till för att ha lite mysiga ljus på men också Tonys plånbok som han alltid tar ur byxorna när han kommer hem. Man måste försöka hitta praktiska men fina lösningar. Nyckelskåp har vi så där hänger allas nycklar.

FÖRE

Såhär såg en tidigare hyllan ut. En riktig skitsamlare! Ett ”farligt” ställe att hänga en sån hylla på. Den var tänkt som en fin liten hylla som gästerna skulle hänga av sig på och så skulle det bara vara fina saker på hyllan. Eeeh, nope. Det funkade i en halv dag. Sen var det en skitsamlarhylla. Dessutom hängde den helt snett. Haha….

EFTER

Ingen skitsamlarhylla kvar! Skönt! Nu skulle jag vilja ha en helkroppsspegel också. Ska hitta en snygg svart tänkte jag. Sen känner jag mig rätt nöjd med hallen, den känns mer som en hall nu men att man ändå har en öppen känsla.

Jag har inte haft så vidare värst bra dag idag. Kolla vad Tony kom hem med? Så lycklig! Vita rosor och plock. Älskar båda sakerna. Det blev en oväntat mysig torsdagskväll. ❤️ Så tacksam!

Nu ska jag skriva receptet på maten jag lagade igår, många som frågat efter receptet på Instagram.

Ha en mysig kväll hörni.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
5 years ago

Kolla så fint du gör, blir alltid lika inspirerad av det du tar dej för! Hoppas din energi och motivation kommer till dej igen, för som jag brukar berätta så är ju din blogg höjdpunkten på dagen..bästa bästa bästa bloggen. Oavsett vad dina inlägg handlar om så läser jag alltid med spänning, så hoppas du fortsätter lääänge till. Men gör det BARA om du mår bra av det, det är ALLTID det viktigaste. Så ta en paus om det är det du behöver för att må det bästa du kan. Vi läsare finns här! Kram på dej❤/Therese

Eva Wersch
5 years ago

Så fint det blev
Plockmat är ju då gott

Sofia
Sofia
5 years ago

Vad finns bakom draperiet?

niinis
niinis
Reply to  Sofia
5 years ago

Det ser du på förebilden.

Lena
Lena
5 years ago

Så fint i halllen, var hittar man bänken??

niinis
niinis
Reply to  Lena
5 years ago

Den är från IKEA. TACK! ❤️

Nästa inlägg

Motivationen inte på topp

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x