Motivationen inte på topp

Godmorgon på er!

Förlåt att jag inte hört av mig, har känt mig lite omotiverad med blogg och sociala medier. Funderar lite på hur man ska tackla sånt egentligen? Det bästa vore kanske att bara ta paus från allt. Låta sociala medier och bloggen vara under några dagar för att hämta kraft, energi och motivation. Vem vill läsa halvtrötta blogginlägg från någon som inte är så sugen? Ja ja, jag får se hur jag gör? Kanske får jag tillbaka motivationen?

Den här dagen ska jag i alla fall göra en kraftansträngning och fylla bloggen med ett recept på en gratäng jag gjorde igår, lite nytt från vårt vardagsrum ska du också få se och sen ska du få se hallen. Den börjar se lite annorlunda ut nu mot sist ni fick se den.

Jag har startat dagen med att baka en hybrid på Åse på 56kilo bloggens kesobröd. Länge varit nyfiken på hennes kesobröd men aldrig testat. Har ändrat lite i receptet efter tycke och smak. Det blev inte perfekt, kommer behöva testa igen för att se hur jag kan lyckas få till det. När jag väl lyckas så ska jag bjuda på receptet. Det blev i alla fall så himla gott!

Hoppas ni alla mår bra och känner er energifyllda och glada. ❤️

Kram Nina

 1. Hoppas motivationen kommer tillbaka… tycker väldigt mycket om alla dina inlägg

  1. niinis skriver:

   Tack snälla! ♥

 2. Susanne skriver:

  Alltså, du ska inte skriva om du inte känner för det. Men jag som läsare tycker om att läsa dina inlägg även om de inte är energifyllda.
  Kram

  1. niinis skriver:

   Tack för dina ord. Kram ♥

 3. Helena skriver:

  Längta alltid efter nya inlägg här hos dig, men frstår ju så klart att du behöver paus från allt också. Viktigast är att DU mår bra och orkar med Sköt om dig!

  1. niinis skriver:

   Tack så mycket! ♥♥♥

 4. L.K skriver:

  Förstår att motivationen tryter ibland, att visa vem som helst på nätet, kanske tusentals, sitt liv, sitt hem,sin familj måste kännas dränerande ibland,
  Ska lyssna på Marks och Jonas podd senare där Jonas jämför bloggare med horor !
  Hur ser du på det? Att sälja ut sig själv och sin familj för olika samarbeten?

  1. niinis skriver:

   Ja nog är det många! Jag har mellan 30-40.000 unika läsare i vecka så det är sjukt många. Flera tusen varje dag. Tänker man för mycket på det så blir man mörkrädd så jag brukar inte tänka så mycket på det faktiskt. Man kan få skrivkramp tänker jag….

   Min brist på motivation beror inte på vad jag delar med mig av. När man hunnit bli 46 år gammal är man rätt säker på vad man vill dela med sig av ifrån sitt familjeliv. Efter 16!!! års bloggande har man lärt sig vad jag kan och vill visa på bloggen. Det är mycket som inte bloggen får veta så att säga, sånt som är privat. Såklart. Vad gäller Mark & Jonas jämförelse så är det något som får stå för dem. Jag vet vad jag och min familj står för.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..