Annat var det förr

Godmorgon vänner!

Idag är det fredag och faktiskt så känns allt lite bättre. Säkert för att det är fredag och vi är på väg mot helg. Ibland blir man bara fed up på saker, så är ju livet.

Ja, man kan väl ändå säga att tiderna förändras. För 20 år sedan så var det lite annat ljud i skällan. Dock så kan jag inte säga att jag saknar det, inte alls faktiskt. Den tiden är verkligen förbi.

Visst, en partykväll kan vara så kul. Men några ggr per år kanske? Inget man gör varje helg, inte varannan heller, inte ens en gång i månaden, jag är fasen glad om det händer en gång i halvåret.

Våra planer för helgen är egentligen inga alls. Tony ska hjälpa sin bror och köra lite grejer i helgen men något annat planerat har vi inte. Så skönt! Vi börjar fredagskvällen med lite god mat och mys vid TV:n i alla fall.

Just nu blir det lite jobb här. Senare ska mamma och jag ut på stan. Jag behöver lite blockljus och sånt.

Hur ser din helg ut?

7
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Camilla Nyström
5 years ago

Det låter som en skön helg, festa loss (typ middag med vin )i några goa vänners lag händer bara några gånger om året för oss, förr var man inventarie på Joar blå. Vi ska hjälpa största sonen att flytta ikväll, han byter från 1a till 2a, det kommer bli härligt för honom.

Marie Jibbefors
Marie Jibbefors
5 years ago

Den bästa helgen! Inget planerat, bara vara hemma och fixa. Så skönt. Håller med om det där med partyhelgerna! Tar för mycket kraft och ork. Kul nån gång ibland att träffa vänner men annars; hemma bäst!!

niinis
niinis
Reply to  Marie Jibbefors
5 years ago

Absolut, håller med till 100%

Nästa inlägg

Kycklingfärsgratäng med creme fraiche röra

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x