Hörde jag B A K S L A G

Godmorgon!

Sitter ni och tittar på Vasaloppet?

Här är det traditionell frukost vid TV;n till Vasaloppet. Min bästis bror är ute och åker och han är så grymt duktig! Kolla bara!

Han fick starta i första ledet vilket tyder på att man är rätt grym. Så impad av honom alltså! Vilken jäkla snubbe alltså….

Tony är risig som bara den. Ingen hög feber alls men såå ont i kroppen och helt sänkt. Jag har sett till att han fått dricka, medicin och tillskott. Han ligger mest och svettas i sängen. Jag tror (läs: vet) ju att det är magsjukan, men inte han. Lite rallykacka kan man ju ha ändå menar han. Men nä, han blev smittad men han kräks inte. Nu är det jag och Mellan kvar. Jag är livrädd! Har fobi för magsjuka och var nästan på väg att flytta hem till mamma och pappa igår. Men vem ska ta hand om Tony då? Fifan som jag hatar den där magsjukan alltså….

Hörde jag B A K S L A G ???

Så inihelskotta värdelöst men man är ju inte ett dugg förvånad, inte det minsta. Såhär funkar det ju med våren i början. Den håller på och tramsar fram och tillbaka till en början och verkar ha lika svårt att bestämma sig som jag har för att bestämma måltider när jag har den värsta PMS:en. Det bara toksnöar här så vi kommer få vinter igen. Lika bra att plocka fram julpyntet då. Haha….

Nu ska jag sätta igång och baka sen blir det till att måla glas. Vi hörs senare!

Kram Nina

9
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
5 years ago

Åh nej!
Krya på Tony! Hoppas du slipper stackare!
Det måste ju inte vara så att du får.
Kram

Nästa inlägg

Mys

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x