En olycka hände…

Hej heeej!

Skriver från mamma och pappa, här har vi ätit semlor både på bredden och på tvären. Gjorde ju lågkolhydratssemlor till mig men de andra fick vanliga. Testade ett nytt recept och jag är jättenöjd med hur de blev.

Någon var härligt pepp inför när vi skulle åka ut till mamma och pappa med mina nygjorda semlor. Älskar allt som har med semlor att göra. Festligare och härligare bakverk får man ju leta efter.

Nu ska jag vara helt ärlig. Det hände nämligen en liten olycka. Såhär sitter jag just nu, Kalle Anka klädd. Jag och pappa skrattade så mycket åt ett klipp och jag råkade vara kissnödig så jag kissade på mig i mina jeans. Nu ligger dom i tvättmaskinen på en snabbtvätt och sen ska de torktumlas. Livsfarligt att vara kissnödig och skratta så man gråter samtidigt. Hahaha….

Aja, då vet du hur landet ligger! Älskar det uttrycket.

Hörs sen!

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

15 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanette
Jeanette
5 years ago

Älskar din ärlighet

niinis
niinis
Reply to  Jeanette
5 years ago

❤️

Therese
Therese
5 years ago

Älskar att du bjuder på dig själv så! Får också jobbiga flashbacks till när jag var höggravid för några månader sen och hade hemsk hosta. Inte så kul när man skulle gå till och från förskolan och fick en hostattack…

niinis
niinis
Reply to  Therese
5 years ago

Usch! Hosta…ja då får man ha binda på sig!

Annika
Annika
5 years ago

Du är då den BÄSTA Nina! Tack för att du delar med dig (jag har också gjort på mig i skrattbrallan!!!) och ÄLSKAR att jag inte är ensam om att somna tidigt och vakna tidigt. Då har jag ju DIG som sällis (i skrivande form)!
Kram!

niinis
niinis
Reply to  Annika
5 years ago

Haha! Kram ❤️

Eva
Eva
5 years ago

Haha, det har hänt mig med, ojoj men vad ska man göra! Inte lätt o knipa tätt när man är kissnödig och får skrattanfall eller nysattack eller hostanfall.

niinis
niinis
Reply to  Eva
5 years ago

Nä, stört omöjligt!

niinis
niinis
Reply to  Eva
5 years ago
Evelina
5 years ago

Ha ha ha…va rolig du är!!

niinis
niinis
Reply to  Evelina
5 years ago
Skatan
Skatan
5 years ago

HAHAHAHAH!
Det är ju det jag säger : du är en fantalastisk brutta! !!

Blir så sjukt nyfiken bara, på vad det var för klipp som fick bottenpluggen att rämna .. hahahahah <3

Älskar att få skrattanfall.!! Det händer tyvärr inte lika ofta nu när man blivit äldre, en period när man växte upp kunde ju någon säga ett " kul" ord sen var man bara igång..

Men när man skrattar så där högt och det bara bubblar ut -ljudligt! Ljuvligt <3
På fel ställe kanske ? ..och då får man för sig helt plötsligt att man ska skratta lite tystare.. visa hänsyn.. vilket bara resulterar i en gigantisk skrattexplosion!!

Man drar i hop hela ansiktet.. väser och kluckar.. man blir bara rödare och rödare och väsigare och kluckigare..man liksom fräser och hackar som en gammal tvåtaktare. Skrattet bubblar som kolsyra i hela kroppen… håller för munnen för att på något sätt kväva tyst på sig själv alternativt skydda dem som är i ens närhet från att se hela jäkla svalget och alla amalgamfyllningar i close up.
Axlarna åker upp till öronen, och hela kroppen guppar på något sätt.
Tårarna börjar formligen svämma över- mascara och foundation flyter iväg…. ungefär samtidigt så får man en härlig snorlossning.. Väser – snörvlar- skrattar- hackar.-snorar.. Sen när attacken slutligen är på väg att gå över .. så sitter man där svettig, glansig och matt. Men det finns nästan alltid lite skrattbränsle kvar. Så innan man är helt klar så stötskrattar man lite..med ett par sekunders mellanrum:
" hö…… hö ……hö ….ha…. ha.. hö.." och här kan det hända att skrattet antigen ebbar ut helt för att ta slut. ELLER.. så börjar det OM ..en blick eller att någon kommenterar något så är det helt plötsligt ny fräsch sockerdricka i hela kroppen!
Magen spjärnar emot .. ryggen kroknar.. men man KAN inte sluta.. det bara bubblar upp .. och om man var svettig innan så är det inget mot vad man blir nu.. .Kroppen kan inte hålla sig still. Helt plötsligt så får man för sig att klappa ihop händerna, sträcka ut ett ben helt random.. eller slå på något, en kudde, en bordskiva.. ett knä.. en kompis? .. eller så bara reser man sig och "ålar runt " i en slags skrattdans.. ja eller faktiskt i somliga extremt roliga fall då ryker bottenpluggen. Been there -done that! HAHAHAHAHA

Till slut sitter man där nyskrattad, helt slut.
Men så himla nöjd och GLAD!!

Värsta träningspasset!! Jag älskar det!!
KRAM och TACK!!
Du är så jäkla rolig! <3

niinis
niinis
Reply to  Skatan
5 years ago

Hahahah! Exakt så!

Det var klippet på gänget i båten som kvaddar. Låten är ”Turn down for what?” Hemskt att vi skrattade åt det….men när killen som kör slår som en fura i backen och glasögonen kommer efter och så min pappas skratt på det….. då rämnade det fullständigt. Och när pappa tittar på min kissfläck på golvet och utbrister: ”Det är ju en pöl” så brast det ännu mer!

Amanda
Amanda
5 years ago

haha ja vad ska man säga, olyckor händer.

För typ ett år fastnade jag i trafiken på väg hem från jobbet, typiskt hände det just den dan när jag druckit massa vatten och glömt gå på toa innan jag åkte hem. Slutade med att jag kissade på mig i hissen, bor på åttonde våningen så den tog för lång tid helt enkelt haha. Fick också slänga jeansen i tvättmaskinen när jag kom hem.

Jossan
Jossan
5 years ago

Oj. Du är inte ensam 🙂 Älskar människor som bjuder på sig själva. Önskar ibland att jag vore sån. Fan vad cool du är!

En annan situation när det är svårt att hålla sig är när man är kissnödig och försöker låsa upp dörren efter hållt sig hela vägen hem. Har lyckats kissa ner mig två gånger vid såna tillfällen, så nära men ändå så långt borta hahaha. Glömmer aldrig första gången det hände, var bara 20 år och bodde fortfarande hemma. Som tur är var ingen i familjen hemma då och det dröjde typ tio år innan jag berättade för morsan. Idag skrattar jag åt det men just då hade jag nog hellre dött än berättat för nån haha. Fan, att våga bjuda på sig själv är så jäkla badass.

Nästa inlägg

PANERAD TORSKFILÉ MED REMOULADSÅS

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x