Utsläppta nassar

Hej vänner! ❤️

Ligger på soffan nu och kommer förmodligen sova dreglande om 10 min. Vaknade kl halv 2 inatt….snark, så nu är jag trött som en gammal gnu.

Det blev en mötes- och ärendedag idag.

Det var sååå upplyftande väder idag. Alltså, vi blev lurade att tro det var vår. Ja, jag köper att vi får vitt täcke en gång till i mars. Jag köper det. Men att fanskapet ska ligga kvar så länge är INTE ok. Nu får det försvinna tänker jag. Min kropp och själ behöver värme och sol nu.

Käkade god thaibuffe idag. Äter mest ingefära fast det egentligen tillhör sushi. Testa att äta det med thaimat om du har möjlighet. Såååå gott är det!

Dagens vattenflaska! Den gjorde mig lite glad. Jag är skitdålig på att dricka vatten. Jag måste verkligen dricka mer vatten på dagarna. Inte så att jag ska klunka 3 liter vatten per dag. Men jag märker att jag blir lite stissig av att inte fylla på med vätska på dagarna.

Apropå vatten. Idag började Milo med små intervaller på löpbandet. Läste en sån intressant artikel om barn och motion i hans ålder. Tänkte berätta mer om det imorgon.

Har avslutat kvällen med en mask. En sån där som samtidigt vaxar hela fejset. Aj som helskotta vad ont det gör och slita av sig den, men sen jädrar blir man len och fin. Helt klart värt att man sliter av sig allt hår också.

Nu har jag just släppt nassarna fria efter att de varit fast i en BH hela dagen. Den känslan! Det känns som man blir befriad….. Jag har sköna BH:ar, det är inte det. Men känslan att ta av sig BH:n är en sån skön känsla dock lite svår att förklara. Tänk att ni killar skulle ha en pungpåse som höll pungen fast på plats där mellan benen en hel dag. Typ som om den skulle vara upptejpad. Sedan när du kommer hem så får du ta av den där pungpåsen och släppa pungen fri och dinglande fritt där mellan benen. Den känslan! En sån jäkla efrielse! Man vill nästan ställa sig och bara snurra runt dom där nassarna som värsta bästa burlesk dansösen med tofsar på bröstvårtorna. Fifan så skönt!

Haha, ja jäklar. Ha en skön kväll nu, imorgon kör vi FINFREDAG!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Stora härliga vaniljbullar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x