MÅNDAGSLISTAN

Japp, dags för MÅNDAGSLISTAN igen. Har ändrat den lite för att det ska vara lite roligare att följa den.

1) Hur ser din dag ut idag?

Idag blir det mest jobb faktiskt. Ska kolla kalendern….

Såhär ser det ut idag. Som ni ser så är det korvens dag imorgon och mazarinens dag på onsdag. Bråda dagar….

2) Vad var bästa med förra veckan?

Det var nog Tanja och Lasses fest. Så trevligt så det va inte klokt. Har snott ihop lite bilder från festen som inte gick av för hackor alltså!

Underbara Tanja! Bara älskade hennes topp! Här dricker vi välkomstskålen i glasen jag gjort och som hon beställde av mig. Jag fick ett eget glas med ett hennes namn och ett hjärta. Ska skriva ett inlägg om festen senare!

3) Någon Instagram att tipsa om?

Tipsochtrix

Mysig Instagram med massor av roliga och festliga tips!

4) Hur var helgen som gick?

Den blev toppen på alla sätt! Vi hann med allt från fest med vänner till umgänge med familj. Vi hjälpte mamma och pappa i helgen, fick träffa svärisarna en snabbis och så syrrans familj igår. Det måste vara det bästa!

5) Vad åt du till frukost idag?

Jag åt naturell Yoggi med solrosfrön och ekologiska blåbär i mitt favvoporslin. Måndagar kräver favoritporslinet helt klart. Sen blev det en koffeinfri latte med havremjölk.

6) Hur ser din vardagsklädsel ut just nu?

Haha! Så jag. Myskläder de luxe med tofs på skallen, alltid när jag jobbar bara hemifrån. Ibland kan jag ha sett ut såhär i en hel vecka. Men helt ärligt så börjar det bli riktigt deppigt efter en vecka. Några dagar varje vecka måste jag fixa mig så jag känner mig frisk och pigg, annars får man nästan sån ”hängig” känsla i kroppen.

7) Planer för veckan?

Har fått två inbjudningar till roligheter denna veckan. Vet inte om vi kommer hinna båda men förhoppningsvis. Sen är det jobb, pappas födelsedag och så har Milo cup i helgen.

8) Dagens känsla?

Lite sisådär skulle jag säga.

9) Dagens tips?

MÅSTE tipsa dig om Citygross matkasse! Vet ni hur många olika matkassar dom har? 14!!!! Alltså du kan välja mellan 14 olika kassar, HÄR hittar du alla kassar de har att välja på. Det bästa av allt var att dom kör ut till oss också, måste helt klart testas!

10) Feelgoodtips?

Starta dagen med en halv kopp varm vatten med pressad citron i. Detta kommer att alkalisera din kropp och ge dig en bra PH-balans i kroppen.

Hepp, det var veckans lista det. Nu fortsätta jobba. Vi hörs senare med bilderna från Tanja och Lasses fest.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Spöade honom

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x