Telefoner & körigt just nu

Morning!

Onsdag redan va? Mitten på veckan och veckorna forsar fram. Idag fyller min pappa år, 68 fyller han idag min pappsing! ❤️

Ikväll blir det fikakalas hos pappa! ❤️❤️❤️

Hörni, jag håller på och fixar massor här hemma och det känns som all min tid (som inte är jobb) går åt till det. Vi beslutade oss i sista stund för att inte byta rum med Milo. Vi blir kvar i vårt sovrum och ska fortfarande göra om där.

Bild lånad av Anna på bloggen Ekenäsliv

Hörni, jag ska ge mig på att göra en egen sänggavel. Liknande den här ovan, den var väldigt fin. Har letat lite på nätet och det verkar faktiskt inte vara så svårt. Jag har beställt sån möbelspik och ska nu bestämma vad vi ska ha för tyg på den. Jag var inne på sammet men sen kändes det så vintrigt på något sätt men nu är jag inne på det igen. Har hittat så fint som är beige i färgen. Det blir beige, vitt och svart i sovrummet nu.

Har beställt nya lampor och vitt tyg som jag ska hänga på väggen, vill få en sån ombonad myskänsla. Jag ska också köpa nya nattygsbord, är inne på små brickbord med marmor. De måste vara små för att de ska få plats. Ska bli så härligt med lite nytt och fräscht där. Har verkligen inte trivts i vårt sovrum.

Ja, du ska få se när vi klara!

Igår hade vi lite ärenden till Västerås. Skulle bl a hitta en present till min pappa som fyller år idag som sagt. Det gjorde jag inte så jag måste ut på jakt idag också….

Det blev en IKEA-lunch med luren som sällskap för Milo. Ja jag tänker att jag skriver som det är, att vi inte heller tycker det är ok men ibland bara orkar man inte. Jag brukar kunna få någon kommentar om det…. Ibland får han sitta och glo in i den där luren fast han äter. Vi försöker verkligen ha måltider som en mobilfri zon men så ibland orkar man inte heller. Jag vet inte hur ni har det men hos oss är det här med dataspel och mobil en ständig diskussion. Dock så går spelreglerna riktigt bra just nu! Hurra, alltid kul när något funkar.

Under tiden satt vi i alla fall och pusslade ihop veckans och helgens schema som helt plötsligt blivit tjockt. Det är mycket som händer samtidigt så nu ska vi bara lyckas rodda ihop allt med barnvakt, fotbollscup, hjälpa bästis och flytta osv.

Jag skrev ju att jag skulle testa och beställa från City Gross i det här inlägget och det funkade ju liksom hur jäkla bra som helst! Äntligen ett ställe som faktiskt kör mat ända ut till oss som bor en liten bit utanför stan. Hurra! Heja er Citygross! Inte sponsrad utan vill bara tipsa ifall du också tillhör ett ställe som bor dit där få kör ut mat, älskar den här servicen. Jag betalade dessutom bara det som det kostar i butik och inget mer. Handlade man över 700 spänn så tog dom bort plockavgiften. Dessutom fick jag 100 kr i rabatt som ny kund. Japp, jag är störtnöjd!

Nu ska jag fortsätta med mina glas här, har ett gäng som håller på och bränns just nu. Ska fota dom sen och förhoppningsvis kommer de upp i webshop inom kort.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
5 years ago

Vår son får spela/skärmtid 1 timme om dagen ibland kan det bli lite längre på helgen.
Aldrig skärmtid vid middagen. Alla är olika och gör som det passar dom. Hett ämne det där med skärmtid.

Carro
Carro
5 years ago

Det där med skärmtid är så jäkla svårt, vi har tre barn i olika åldrar.. Dom små får inte spela lika mycket som storebror men det tycker dom såklart är jätteorättvist. Vid matbordet är det skärmförbud men är man iväg sådär som ni var på Ikea idag, så brukar dom få sitta vid en skärm när dom ätit klart bara för att vi ska få sitta en stund till.. Annars vaknar myrorna i baken på dom och det blir inte en lugn stund haha! Och sen säger jag som dig, ibland orkar man bara inte.. Alla gör som man själv tycker är bäst för sitt/sina barn, punkt slut ❤

Nästa inlägg

Ingen bra känsla

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x