Hektiskt och nya glas

Innehåller reklam för mina egna produkter

Morning raringar!

En utav de mest hektiska veckor och helger just denna veckan. Allt händer precis samtidigt och det gäller att få ihop allt.

Vi blev dock tvungna att avboka en grej imorgon kväll, vi har ingen barnvakt och Milo har badkalas med sin klass. Sånt missar man liksom inte.

Ikväll far vi iväg till Örebro. Åh jag ska få se på härlig fotokonst, jag längtar! Tar med kameran och ska bannemig fota massor. Ska ta med mig finkameran t.o.m. Ikväll fick exet hoppa in som barnvakt då Mellan hade sent möte på jobbet. Så glad för vår relation, måtte det alltid hålla sig på den här nivån. Är så oändligt tacksam för att vi får ha det som vi har det!

Ja igår kunde inte vädret bli tråkigare. Grått, snöigt, urrigt och bara blä. Fifasen så våren dröjer hörni. Jag längtar mig sönder och samman efter lite sol, värme, uteplats och utemys.

Käkade så god mat igår, du ska få recept sen!

Efter att vi ätit och jag jobbat klart så for vi iväg ut till mamma och pappa på lite kalas. Hittade äntligen en present till pappsen som jag blev riktigt nöjd med. Det är väl själva fan vad svårt det ska vara att hitta presenter till någon som har allt. Man måste verkligen tänka till. Så jäkla tråkigt och komma med 147:e paret kallingar varje gång, känns som att det är något man kanske handlar varannan födelsedag. Nästa, ja då blir det kallingar igen.

Denna gången blev det denna handmassageapparat som var helt grym. Pappa har en del bekymmer med en ond axel och nacke och den här rackabangaren tänkte jag skulle hjälpa till med det. Finns 3 olika munstycken och jäklar vilket drag det var i massagen. Tyckte det var en bra present som både mamma och pappa kan ha nytta av. Vi med, vi kan brassa dit om vi behöver ha lite massage. Finns på Elgiganten om du skulle vara intresserad.

Till Milos stora förtjusning var det prinsesstårta med hallonfyllning på kalaset. Han älskar sån tårta. Det, macarons, maränger och biskvier är hans stora favvisar. Jag suger på macarons, maränger har jag väl bakat 3 ggr, prinsesstårta en gång när jag var med i Hela Sverige Bakar och biskvier har jag bakat en gång. Haha…..han väljer sina bakverk den ungen.

Mellan med en saltgurka i munnen. Han istället gillar inga bakverk alls. Han är inte förtjust i godis, inga bakverk eller sötsaker överhuvudtaget. Hur är det ens möjligt!? Dock så är han en finsmakare och gourmand. Han älskar god mat och redan som liten pojk älskade han gratinerad hummer på restaurang. Inte så billig med andra ord…..därför fick han sällan följa med, vi lämnade honom hemma för han blev en för dyr unge att ha med sig på restaurang. Haha, närå…. men det fanns gånger lilla mami fick introducera lite annan mat än just hummer på restaurang.

Hörni! Nu kan jag äntligen säga att det finns lite nya glas uppe i webshop. Det är såååå många som frågat efter dessa glas och nu så finns det äntligen några igen. Det kommer fyllas på varefter för er som undrar. Grejen är att förra gången så tog nästan alla slut på en gång.

Här har vi champagneglas med lite härliga power-budskap på. Jag kallar dom powerglas. Det finns lite härliga och stärkande ord att bli boostad av på dem. Jag har också lagt mer tid vid att måla lite sminkningar på ögonen, så kul att göra dessa glas verkligen!

Älskar verkligen budskapen! ❤️

Sedan finns det en nyhet nu, stora rödvinsglas som rymmer hela 60 cl. Dom är verkligen så härliga! Ett mustigt rött vin med lite power-budskap att titta på. Supermaffiga är dom.

Du hittar alla HÄR!

Nu ska jag fortsätta jobba, vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
5 years ago

Länken inte klickbar!

niinis
niinis
Reply to  Marie
5 years ago

Fixat en annan länk nu!

Annika
Annika
5 years ago

Kan inte klicka på länken, vill så gärna se dina glas! Har försökt hitta webshopen förut men inte lyckats.
Var ÄÄÄÄR den?
Kram

niinis
niinis
Reply to  Annika
5 years ago

Det är något knas med min vanliga sida, har länkat bara till webshop nu.

Therese
Therese
5 years ago

Åh, vad jag är avis på dom som inte gillar sötsaker!

niinis
niinis
Reply to  Therese
5 years ago

Jaaaa meeee!

Karin
Karin
5 years ago

Så häftig stil på texten. Gör pennan det eller har du suttit och lagt i prickarna i efterhand? Letar efter en annorlunda present till en kompis och dessa skulle passa så bra.

niinis
niinis
Reply to  Karin
5 years ago

Jag gör prickarna en och en, piuh! Men så värt för det blir verkligen så fint!

Det är en perfekt present!

Kram

Nästa inlägg

Telefoner & körigt just nu

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x