Serveringsvagn

Innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera och reklam för mina egna produkter. 

Tänkte bara att jag måste visa er. Jag har nämligen fått ihop ett litet drinkbord eller serveringsbord eller vad man ska kalla det här hemma. Jag hittade nämligen ett slitet rullbord på pappas firma som han inte hade någon nytta av. Det är slitet och har patina kan man säga. Så häftigt tycker jag.

Lite häftigt va? Sorry för sladden som löper under men det är en provisorisk grej vi löst här hemma för att TV:n bild ska vara bra. Men visst blev det lite roligt va? Ett ruttet bord stod där och skräpade, det var sååå skitigt och slitet. Jag städade och fejade upp det så det blev det här rullbordet istället. Det finns en form av spak under översta hyllplanet så man kan flytta det.

Har ställt några >>semlor i glas<< gör jag alltid i dom här. Kristallskålen är ett fynd från Dollarstore.

Högst upp på drinkbordet har jag ställt skumpa, sen har jag fyndat små svarta skålar med lock och ett doftljus på Dollarstore. Där står också min >>Ängvas från Klong<< och så är det guldljusstakar från H&M Home.

Testade ställa mina egna glas uppepå också så nu måste jag nog tillverka några till mig själv också. 🙂 >>HÄR<< hittar ni dom.

Det här drinkbordet eller serveringsvagnen kan man ju ställa vad som helst på. Nu är jag ute efter en fin karaff som jag ska hälla lite Whisky i också. Får nog beställa en då jag letat i varenda affär här hemma och inte hittat någon fin. Jag har sett att en del har snacks på den när de får gäster. Man kan ju också ha bara prydnadssaker på eller det som faller en in. Finns många användningsområden. Helt klart så är den rätt mysig och fin att titta på här hemma. Har ställt en till flaska skumpa på den nu. Där kan de stå och se fina ut tills vi dricker upp det. 😉

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda Lindström
Linda Lindström
5 years ago

Hej fina Nina, vilken fin vagn 🙂 eller hela ditt hus är otroligt smakfullt inrett. Dina glas är på min önskelista.
Skulle tipsa om karaff lagerhaus har en fin som matchar dina glas https://www.lagerhaus.se/kok-servering/servering/karaffer-kannor/karaff-selecta-1-l?refSrc=3873&nosto=productpage-nosto-2

Kram och fortsätt bara vara du! <3 Linda ( som fick ditt uterum "fixat" av dig)

niinis
niinis
Reply to  Linda Lindström
5 years ago

Åh men tack för tips! Måste åka till Lagerhaus. Det ser jag det.

Så kul det var med ditt uterum, blev så fint när ni fixade där! Satt ni mer där efter ni fixade?

Tack för fina ord! ❤️ Kram

Nästa inlägg

Hektiskt och nya glas

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x