Fantastiska makeup tips

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel

Dags för ett makeup tips ifrån mig igen. Jag blev så jäkla inspirerad av ”FacebyF” som sminkat Tilde De Paula ibland bl a. Hon använder nämligen nästan alltid Lumenes baser. Jag blev tvungen att beställa hem allt hon tipsade om för Tilde De Paula blev sååå fin när hon blev sminkad med dom produkterna.

Först så har jag på denna! >>BLUR FOUNDATION<< (jag har färgen fair beige) .

Såhär såg min hand ut innan jag började!

Här har jag börjat ha på lite utav denna ganska så täckande foundation som har en ”blurr” effekt. En sammetslen historia som ger ett jättefint resultat. Här kan ni se hur den sakta börjar täcka mina små hårporer, då ska man komma ihåg att såna hårporer inte är lika grova i ansiktet.

Ser ni? Fantastiskt ju! Varenda liten por är täckt av den här fantastiska formulan.

Sedan hade jag på den här, >>INSTANT ILLUMINIZER<< (jag har färgen shimmering dusk). En liten burk med ren lyster i flytande form. Wow! Så härlig och fin produkt som ger fantastisk lyster.

Kolla vilken helt underbar lyster? Så snyggt att ha högt upp på kindbenen, uppe under ögonbrynsbenen och jag brukar ha lite lite precis ovanför överläppen och lite på näsryggen också. Ja men sååå snyggt med lyster!

Sist men inte minst vill jag presentera >>NATURAL GLOW FOUNDATION<< (jag har färgen warm nude). Ämen alltså, jaaa…. hur härlig foundation?

FÖRE/EFTER

Ingen primer, ingen concealer, jag har bara duttat på den med en fuktad >>Den ger också fin naturlig lyster och är mediumtäckande. Alltså inte lika täckande som Blur Foundation är. Den sätter sig så snyggt efter några minuter och håller riktigt bra hela dagen.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nya målningar

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x