Nya målningar

Morning!

Tisdag, veckans tråkigaste dag typ. Men nu är vi långt ifrån måndag igen, alltid något. Igår lyckades jag inte ta mig ur pyjamasen på hela dagen. Dessutom somnade jag redan kl 19 så igår var en ”sådär” dag.

Tony är dyngförkyld och Milo klagar på halsont. Alltså, det här året har väl inte börjat så bra när det gäller krasslighet i vår familj. Nåväl, vi fick ju nästan 2 veckor som en frisk familj innan det började igen.

Igår slutförde jag äntligen den här målningen. I pyjamas. Den har tagit lite tid att få klar men nu känner jag mig nöjd med hur den blev. Man måste bli kompis med sin målning innan man kan säga att den är klar. Så länge jag går och blänger snett på den så är vi helt enkelt inte vänner. Men nu så….! ⭐️

Den här målningen påbörjade jag för någon vecka sen, nu har den fått stå ett tag för att jag ska veta hur jag ska gå vidare? Nu har jag fastnat vid om det ska vara bara ett träd eller fler…. min känsla när jag började var att den skulle vara ensam. Men beroende på hur man mår så kan det påverkas med tiden. Så märkligt konstigt allt det här med hur en målning skapas.

Nu är det hög tid för morgonbestyren här hemma. Vi hörs senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
Petra
5 years ago

Vilka fantastiska målningar – kan inte sluta titta på dem. Kraaam

niinis
niinis
Reply to  Petra
5 years ago

Men ååååååh! Fina fina du, tack snälla! ❤️❤️❤️

Barbro
Barbro
5 years ago

2019 och sjukdomar är ta mig fan rekord här med.

niinis
niinis
Reply to  Barbro
5 years ago

Ja vilken jäkla skitstart det varit alltså!

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x