Saker jag aldrig trodde jag skulle göra….

Godmorgon älsklingar!

Som jag trodde började månen och göra sitt inatt, slår aldrig fel. Men snart upp och göra smoothie och dricka kaffe innan jag beger mig till gymmet.

Jag kickar igång dagen men den här listan jag hittade när jag googlade listor. Älskar listor själv och känner att de ofta ger en annan och mycket djupare bild av personer. Jag älskar sånt!

Så, här kommer en lista på saker som jag inte trodde man skulle göra i sitt liv, mycket kom ju med föräldraskapet och mycket av att man blivit äldre.

1) Gå och handla tidigt på morgonen för att få egentid och lite lugn & ro. (Kommentar: Testa! Du bjuds på hissmusik, bara lite personal som pillar med sitt och så får man vandra mellan varor och hyllor – euforiskt skönt, tror jag ska åka och handla direkt på morgon idag!)

2) Sova minimalt men rodda ihop allt massor med dagar ändå. (Kommentar: Jag sov typ 1 timme på en hel natt i en hel evighet, hur i h-e klarade jag det? Hur? Fattar inte….)

3) Tänka att kläder ska sitta bekvämt hellre än snyggt. Gäller trosor också. (Kommentar: Det fanns en tid när kläder som bara var snygga men allt annat än bekväma var prio. Tajta långkjolar som det inte gick att gå i, liiiiite för små skor, byxor som tröck inälvorna ur en, trosor som kapade stjärthålet i två…)

4) Lysa i någons stjärthål med ficklampa och leta efter mask. (Kommentar: Ni som vet, ni vet.)

5) Torka bajs på väggar, golv, kläder, kroppsdelar som inte är anus, badkar och bilar. (Kommentar: Säger såhär, babywipes borde få medalj som årets produkt alla år i rad. Det inte en babywipe kan torka bort är inte värt att nämnas.)

6) Bli spydd i ansiktet, inne i ögonen och in i munnen. (Kommentar: Vinterkräksjukan hos barn kan te sig lite annorlunda.)

7) Sova på 22 cm bredd. (Kommentar: Houdini, släng dig i väggen – Houdini var en känd utbrytarkung i början av 1900 talet.)

8) Ta handen och torka bort någons snor. (Kommentar: Det finns en sak i livet som får mig att kräkas inälvorna ur mig och det är snor och slem varför detta borde ge mig en medalj – också.)

9) Låta någon sova på mig en hel natt. (Kommentar: Är det de enda sättet att få sova en stund så….)

10) Spy upp till 30 ggr på en dag i 22 veckor. (Kommentar: Tur att man förmodligen inte längre kan bli gravid.)

11) Få hemorrojder. (Kommentar: Djävulens påfund.)

12) Skrika könsord åt vilt främmande människor. (Kommentar: Förlåt för allt personalen på förlossning 22-23 mars 1996, 25 oktober 1998 och 3-4 december 2008, förlåt mig.)

13) Sätta mig på en stol och tro att jag satt mig på en skumgummiboll men att det sedan visade sig vara mitt svullna underliv som var i vägen. (Kommentar: Hur kunde den gå tillbaka från den deformeringen är en sån jäkla wow-effekt alltså. You go pussy! Du kan inte bara skjuta ut en unge, du kan också laga dig själv.)

14) Vilja spöa andras ungar. (Kommentar: Mobbande elaka ungar kan få mig att gå bärsärk, helst när det är dina egna ungar som mobbas eller blir utsatta).

15) Slå näven så hårt i ett bord på en rektorsexpedition. (Kommentar: Hjälp min mobbade unge eller så slår jag sönder bordet.)

16) Vara med i TV-program. (Kommentar: Så jäkla läskigt men så jäkla kul.)

17) Få 3 barn. (Kommentar: Det trodde jag aldrig, hade önskan om 2 men att det skulle bli 3 var över alla mina förväntningar).

18) Att det skulle vara så kämpigt med hormonerna. (Kommentar: Chock! Att vara kvinna är allt annat än enkelt…. )

19) Njuta så mycket av fotpill. (Kommentar: Har lite fobi för fötter och hade aldrig innan jag träffade Tony tyckt om att bli pillad på fötterna.)

20) Blir en curlingförälder. (Kommentar: Jobbar på det men det går sådär….)

Ha en fin dag nu så hörs vi senare!

Kram Nina

23
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
5 years ago

Föda barn utan smärtlindring.
Spela piano offentligt.
Skilja mig.

niinis
niinis
Reply to  Therese
5 years ago

Starkt att föda utan smärtlindring!

Viola
Viola
5 years ago

Alltså först, jag skrattade högt så det kom lite kiss när jag läste nr.13 🙂 Bästa beskrivningen någonsin! Jag trodde aldrig jag skulle ta kort på första bajskorven som sonen levererade i pottan OCH MMSa till maken 😉 ( I efterhand, inte en blekaste aningen varför – men stolt var jag!)

Therese
Therese
5 years ago

När jag var ung hade jag aldrig kunnat tänka mig köra upp till Ica och handla i onepiece eller pyjamasbyxor. Dessutom utan mascara

Carina S
Carina S
5 years ago

Sååå roligt att läsa, känner igen mkt o du är så öppen o härlig!
Jag köpte mig ett hus själv vid 34 års ålder o har bott o tagit hand om allt själv/renoverat i 10 år nu, det känns bra att jag klarat det själv

Sofia
Sofia
5 years ago

Bli en tjockis

Maja75
Maja75
5 years ago

Det där med att bli förälder var aldrig något jag planerade eller längtade efter och när stickan visade + undrade jag nästan hur det hade gått till….!! 🙂 Nåväl, tanken på att inte fullfölja graviditeten fanns inte på kartan och idag har jag en himla härlig kille som fyller 11 i år. En sak var jag dock säker på innan han kom och det var att AAAAAALDRIG ha barn i sängen. Fick jag barn, skulle de sova i sin säng, punkt! Kan meddela att det bästa jag vet nu är att ha den lilla kroppen snusandes bredvid mig!! Njuter av och tar tillvara på varenda stund. Tjoff, säger det och så har den lille killen förvandlats till en finnig tonåring som sitter instängd på sitt rum eller bara hänger med kompisarna 😉

Annelie Hansjons
Annelie Hansjons
4 years ago

Haha dagens skratt!!!! Tack för det

Sanna
Sanna
4 years ago

Hahaaaa, misstänkte redan när jag första gången läste dina inlägg att du måste ha något finskt i dig 😉 Grymt härlig humor! Tack för dagens skratt 🙂

niinis
niinis
Reply to  Sanna
4 years ago

Haha!

Nästa inlägg

Räddat mitt liv

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x