Lycklig dag

Godmorgon!

Tisdag är här och Milo har fått stanna hemma då hans förkylning inte ger sig och faktiskt känns värre idag. BLÖK! Tony är helt bra nu så nu hoppas jag att det ger sig för Milo också. Dock så behöver han vila och kurera nu, i skolan fladdras det säkert utan jackor och springs runt så nu blir det som sagt tvångsvila.

Jag minns själv hur det var, man ville vara cool och man ville vara kall… typ. Man klädde sig ju alltid för kallt. Som när ungdomarna gått i små sneakers, kortstrumpor och korta brallor i smällkalla vintern. Fotlederna bara. Jag ryser ända ned i skinkorna av hur kallt det skulle kännas. Men jag minns som sagt hur det var själv. Det var trendigt med för korta brallor på min tid också så jag har också gått med blåa fotleder.

Igår fladdrade jag runt som ett skållat troll. Började med jobb hemmavid och sen var det fika med Carola. En efterlängtad dejt med vän som var alldeles för längesen.

Alltså craaaaving! Surdegsbröd (kan äta det trots IBS) med varm chèvre, honung och sallad med rödbetor och nötter (dom fick dock Carola). Detta är så gott så jag blir euforisk och tänker att jag lätt kunde leva på det för resten av livet. Inget annat. Bara surdegsbröd, honung, chèvre och rödbetor. Varje dag. Så gott är det!

Efter fikat åkte vi ut till Härnevi Plantskola. Ni vet där jag drev Kaffestugan förut. Var så längesen jag såg dem och det var så kuuuul att få ses igen. Det där stället har en speciell plats i mitt hjärta och gör mig glad. De öppnade upp plantskolan förra helgen och jag köpte lite smått och gott därute.

Lite färska kryddor blev det, jag älskar att följa inredningsinstagram och har de bullat med färska kryddor på sina köksbilder blir jag lycklig på riktigt. Fräscht, snyggt och så fasligt gott!

Köpte också hem några körsbärskvistar. Hur vackert med körsbärsblomningen? Ska jag få ha den hemma nu? Längtar så tills de slår ut! Kanske knyter jag i en fjäder eller två runt påsk.

Hittade det här urfina ekollonet också, den var bara tvungen att följa med hem. Måste åka ut och köpa fler, ångrar jag inte gjorde det igår…. ett ekollon i guld räcker ju inte.

Senare på eftermiddagen for vi till Västerås. Milos lur har pajjat så nu fick han min gamla telefon som tyvärr batteriet varit uruselt på. På Erikslund bytte dom batteri för 399 spänn så nu är den som ny. Kolla upp sånt om ni har gamla telefoner hemma som ligger och skräpar. De första fel går ju att fixa!

Igår kväll tände jag ljus överallt för var i helskotta är våren?

Nu på morgonen har jag hunnit varit iväg och tränat. Milo klarade sig själv en stund efter att Mellan åkt till jobbet. En halvtimma på löpbandet och sen styrketräning av hela kroppen. Slut som artist men så värt det!

Nu jobbar jag för fullt här med mitt. På torsdag ska jag på mitt första möte på mitt andra jobb, ska bli så spännande allting. Jag ska jobba på en Influencerbyrå med influencermarketing. Det känns ju faktiskt lite extra skoj med tanke på att jag själv är influencer.

Hepp, gotta go. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

26
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin | Ftedagskakan
5 years ago

Så spännande med nya jobbet! Grattis och lycka till!

niinis
niinis
Reply to  Malin | Ftedagskakan
5 years ago

Tack snälla du!!! <3

Nästa inlägg

Petit-chouxer

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x