Bättre natt och bästa BUS:en

Morning vänner!

Hoppas ni mår bra idag. Vi fick en lugn och relativt skön natt. Jag sov till kvart över sex i morse, helt galet vilken sovmorgon. Så oerhört skönt när jag börjar få en någorlunda normal dygnsrytm igen.

Tony hade varit upp och tagit lite värkisar vid 5 tiden så han var glad och tacksam att han fått sova nästan hela natten. De andra nätterna har han ju studsat uppe hela natten av smärta så han kände sig nog som en ny människa.

Det finns ju inget värre än att ha snoront sådär, när man inte ens kan sova. Det är vidrigt och sätter sig som ett hemskt täcke över hela ens liv. Nu får vi verkligen hoppas att det är över.

Kommer ni ihåg när jag tipsade om de där billiga väskorna på Campadre? De som var nedsatta med sjukt mycket, tror att det var någon väska som var nedsatt med över 90%. Igår kom äntligen mina väskor. Den här var sååå snygg och så jäkla bra då jag fick plats med min dator i den också. Love it! Såg att den fanns kvar också, >>HÄR<< hittar du den.

Ja, ni är så många som frågat efter den där brun utan solen som jag skulle tipsa om. Förlåt att det inte blev av men det blev lite mycket med tandhelvetet.

>>James Read selftan mousse<< är det, den kan användas på både kroppen och i ansiktet och det är den bästa jag någonsin haft. Måste bunkra ifall de skulle sluta sälja den känner jag. Nu har jag kört den i några veckor och känner att den är precis så som jag vill att en BUS ska vara.

1) DEN FÅR INTE KLADDA!

Jag får hår på ryggen av kladdiga produkter på kroppen, panik verkligen. Det finns ju vissa sorter som kan kännas kladdiga i en timme eller mer efteråt. Den här är lite fuktig i några minuter efteråt sen suger den in som en svamp i huden.Sen är det torrt. SÅ BRA!

2) DEN MÅSTE GE FÄRG DIREKT!

Jag gillar att det ger effekt direkt så man ser var man smetat ut det. Sen har man på det i någon timma så är det brunt under också. Älskar det!

3) DET FÅR INTE STINKA!

BUS som stinker går fetbort. DU vet när det sätter sig i kläder och att man känner det från långa vägar. Den här doftar väldigt lite. Luktar man på huden så känner man bara en svag doft. Faktiskt aldrig haft en som doftar så lite som den här.

4) DET FÅR INTE BLI KROKODIL NÄR DET LOSSNAR!

Jag avskyr bus som blir som krokodilskinn. Fläckigt och prickigt om vartannat. No no, det värsta jag vet. Den här blir liksom bara svagare i ton och sedan försvinner den.

5) DET MÅSTE BLI JÄMNT!

Det måste bli jämnt när man smetar på det. Jag har en sån speciell >>vante<< när jag smörjer på det och det blir verkligen superjämnt och fint.

Ser ni skillnaden? Det som också varit sååååå positivt med denna är att huden blir helt slät och len. Tony har verkligen frågat vad jag gjort när jag har så slät hud. Det innehåller Co-enzyme Q10 och protein som ger lyster, och gör huden slät och mjuk. Alltså en sån jäkla win win produkt!

Hepp, nu måste jag hasta vidare. Vi hörs sen igen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
5 years ago

Tack för bra bus-tips, blir till att testa . Jag har ju liksom du, använt Marc Inbane genom tips från dig. Den tycker jag är super, vad är det som gör att denna är bättre än Marc inbane? Bara en nyfiken fråga . Stor kram fina du, älskat dina inlägg!! Allt från bakning till familjeliv smink mm.

niinis
niinis
Reply to  Frida
5 years ago

Jag älskar ju Marc Inbane också. Skillnaden är nog att denna doftar ännu mindre.

Tack för du läser, alltid så kul når ni lämnar lite avtryck här inne. ❤️❤️ Kram

Malin
Malin
5 years ago

Provade denna i dag, skall bli spännande att se resultatet. Ser bra ut så här långt iallafall tack för tipset

Nästa inlägg

Jobbig dag

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x