Dyrt vrålåk

Hej hallå!

Så, då var Sveriges Mästerkock avgjort. Gabriel är grymt duktig och har varit jämn hela vägen så det var han sååå värd! Jag skulle aldrig våga söka, skulle kissa i brallan när de skulle bedöma min mat.

Som när man kom med sina blåbärsbullar till Hela Sverige Bakar:s uttagning nr:2. Körde omkring på Sthlms gator med en ”lödda” full med bullar i baksätet. Haha…. livrädd…. Men just den uttagningen gick ju toppen. Jag kom ju verkligen med bland de 12, helt ofattbart och kul när det begav sig.

Idag blev det jobb i Sickla gallerian för mig. Hann med en kopp kaffe där också, blir glad varje gång det finns koffeinfritt kaffe och havremjölk. Här i vår småstad finns det ett ställe som har det, ett enda. Det är Café Magnifik som kan fixa koffeinfritt kaffe med havremjölk än så länge. Vet du något mer ställe får du gärna hojta till.

Utanför Sickla gallerian stod den här sötisen. Ett rullande bageri, så jäkla fin. Kände nästan att jag ville ha en likadan. Googlade lite snabbt och kollade vad som fanns….?  En begagnad som skulle kosta 400.000 kr var vad jag hittade, inte det billigaste vrålåket med andra ord. Det blir dyra bakverk i den lilla kärran må jag säga…..

Nä, nu ska jag ta kväll här. Trött så ögonen håller på och åker igen här. Natti natti!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Färgglad bakning

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x