När man spontanses!

När man springer på sin äldsta och får boosta lite. Få är gångerna som man får se honom numera. Han storsatsar på sitt jobb och är en mycket upptagen man så får man några minuter knycker man dom kan jag säga.

Min fina pojke hade varit på möte. Han är så jäkla duktig på det han gör så jag blir stolt så jag spricker! Förlåt om jag låter som en jobbig morsa…..men att känna stolthet över sina barn var så mycket större än jag någonsin kunde ana. ❤️❤️❤️

Har ni sett det märkliga i bilden. I mitten av bilden så är det runda ringar, de kallas för något men jag kommer inte på vad nu. Hur kunde de hamna där? Känns som det måste vara något magiskt va?

Jag väljer alltid att tro att det som faktiskt kan förklaras logiskt säkerligen är något magiskt. Livet blir lite mer spännande så.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
Petra
5 years ago

Orb? En liten ande på besök

niinis
niinis
Reply to  Petra
5 years ago

Är det så? Åh….nu måste googla på det. ❤️

Nästa inlägg

Bättre natt och bästa BUS:en

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x