Tröttmössa på väg

Morning vänner!

På väg till Sthlm nu. Ska kvista in på kontoret och jobba några timmar innan kvällens event som jag ska gå på.

Har baksätet fullt med glas då jag sponsrat kvällens goodiebag med ett varsitt handmålat glas. Är sååå trött idag. Sov som en stock fram till klockan halv 2 inatt men sen har det varit hattigt. Vaknade redan innan 4 och kunde sen inte somna om. Milo har hattat runt inatt också så det blev lite si och så med sömnen.

Har med mig cleareyes och lite smink så man kanske kan råda bot på det värsta trötthetstecknen sen.

Nu ska jag försöka få till en powernap här i bilen. Hörs senare!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
Annika
5 years ago

Jag ÄLSKAR att jag inte är ensam. Sååå kvällstrött och lägger mig och vaknar sååååå tidigt och tänker ”Det är nog inte bara jag utan även… Nina iallafall!” Går in på bloggen och tamejtusan – där är du oftast lika tidigt som Jag! Kram och tack och älskar det du skriver!

niinis
niinis
Reply to  Annika
5 years ago

Haha, ja mig kan man alltid lita på att jag är vaken. Kram

Nästa inlägg

Dyrt vrålåk

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x