Gått ned 24 kilo

Godmorgon!

Tack för er pepp angående mitt rekord igår. Så glad att jag klarade det och är ärligt talat så jäkla pepp att fortsätta. Dock så har jag vilodag idag. Är försiktig så kroppen inte får en chock och blir sjuk eller får något annat trist som gör att jag måste ha uppehåll. Det vill man inte när man kommit in i ett stim.

Det här med 10 åringar och vara med på foto.

Efter vi varit på fotbollen igår så åkte vi och tog en fika. Jag kände efter riktigt ordentligt om jag var sugen och det var jag inte så jag drack bara te. Det är min nya grej, jag tillåter mig allt, alltså inga förbud och sån skit….men jag tillåter mig bara om jag är riktigt sugen.

Hur många gånger har man inte köpt något bara för att man är på ett café? Ibland finns det ju verkligen inget där man är sugen på men man köper något ändå och äter det. Så jäkla dumt, man ska köpa något som man är riktigt sugen på för att man ska njuta ju.

Jag förbjuder mig själv ingenting men jag tror att jag börjat tänka till lite.

Igår kväll sen så var jag så sjukt sugen på choklad och geléhallon så då gjorde jag det här fatet. Något för alla…. Och jag åt massor med choklad och det var sååå gott! Sen slank det ned nyttigheter mellan varven. Jordgubbar och choklad är magiskt gott ihop.

På fiket igår fick Milo äntligen sin macarons. Han ÄLSKAR dessa små franska bakverk. Den här var ju så söt också.

Tony njöt av kladdkaka med kokostoscatäcke. Han sprang över en mil han igår, och 1,5 mil i torsdags. Han är en crazy man! Jag är såååå impad av honom alltså!

Många har frågat hur mycket han gått ned i vikt? Jag har inte kunnat svara på det då Tony själv inte velat veta. Han började springa i höstas och så sa han att han ville väga sig men inte veta hur mycket han gått ned. Han ville bara köra på med sin egen grej men inte veta något om vikt och inte alls fokusera kring det.

En gång i månaden har han sedan vägt sig och jag är den enda som fått se varje vägning. Men så var vi hos mina föräldrar häromdagen och jag berättade vad han vägde då dom frågade, då utbrast pappa det högt…. på svenska…. så Tony fick veta det även om han inte ville. Så typiskt! Så nu kan jag berätta att han gått ned 24 kilo!!!!

Hur duktigt jobbat?

Vad har han gjort då? Han har minskat sina portioner och ätit mer nyttigt. Dock aldrig avstått något. Han har ätit gott när han varit sugen. Så ingen diet alls, bara lite tanke bakom och inte småäta varje dag liksom. Sen har han sprungit 5-6 dagar i veckan.

Löpningen har varit perfekt när han haft mycket på jobbet också. En löptur skingrar tankarna och ger lite feelgoodhormoner i kroppen. Så snacka om win win! Nu tror jag löpningen blivit som ett gift för honom. Så imponerande, från soffpotatis till en löpkung. Nu letar han lopp att anmäla sig till.

Mina fina killar på cafet igår!!! ❤️❤️

Här är morgonens frukost. Nyttigt behöver inte vara tråkigt. Sen ligger där ost också, så jäkla gott med ost och något jag aldrig kommer avvara ur mitt liv!

Nu ska jag jobba lite här, sen ska det vikas kläder till förbannelse. Rentvättade högen är uppe i taket och behöver vikas in i skåpen. Hoppas hinna med en fika nånstans idag också.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
5 years ago

Blodomloppet är ett trevligt lopp på 17 orter i Sverige. 5 , 10 km eller 5 km promenad. Loppet uppmärksammar blodgivning . Hyllar givare och försöker få fler att börja lämna

niinis
niinis
Reply to  Mia
5 years ago

Tack för tips! Tyvärr får inte jag lämna då jag har järnbrist. Men man kan ju vara med i loppet ändå. ❤️

Åsa Tiger
Åsa Tiger
5 years ago

Löpning är det BÄSTA! Så skönt att rensa kropp å knopp från stress å dåliga energier! Grattis Tony!!

Sofia
Sofia
5 years ago

Tony wow! Bra kämpat. Ville också börja springa men vägen känns så lång….bokstavligen . Kan du inte skriva ett inlägg med tips från coachen hur man kommer igång?

Elin
Elin
5 years ago

Vill han ha ett lopp i närheten? Hur långt? Black river run går i Västerås. Varvetmilen går i olika städer bland annat Eskilstuna den 4/5. Idag kl 12:00 släpps det 25 nya startplatser till maratonmarschen. Iofs ett lopp där man går men en grym utmaning! Vill man ha en av de platserna så får man nog sitta beredd när de släpps. Göteborgsvarvet är ju roligt. Varför inte satsa på en klassiker? Som ett framtida mål kanske Kullamannen kan vara någonting. Det beror ju alldeles på vilken nivå han vill lägga sig på. Någonting som är riktigt roligt är backyard ultra! Gå gärna med i lonesome runners på fb. Så mycket samlad löparkläder och kunskap! Du är superduktig Tony! Grym!!!

Frida
Frida
5 years ago

Wow sååå bra jobbat av Tony!!! Jag kämpar med 5-7 kg som jag vill ner, men fasiken så svårt jag tycker att det är. Kör inte med någon diet men försöker gör bra val i vardagen, varvat med löpning 2-3 ggr i veckan. kram

Elin
Elin
5 years ago

Ifall att Tony skulle vilja anmäla sig. http://fotrally.se/anmalan

Nästa inlägg

Idag slog jag rekord

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x