Hur är du och din sömn och en fin present!

Morning mina sockerpullor!

Idag är det onsdag och vädret här suger pung ordagrant. Hur kan våren dröja så taskigt länge just nu? Åh jag vill ha värme och sol på min brun utan solade egentligen bleka kropp. 🙂 Min natt var himlans rörig. Vaknade stup i kvarten och hade hjärtklappning och skit….. Vaknade varje timme och hade svårt att somna om. Ibland får man verkligen riktigt kassa nätter. Jag som är en kontrollmänniska vill oftast veta varför? Har jag slarvat med något tillskott, har jag ätit något olämpligt, var är jag i menscykeln….ja du hajar. Ibland behöver man ju bara släppa taget och ta en kass natt för vad det är.

Blir du stissig av att sova dåligt? Eller sover du aldrig dåligt?

Så glad att det finns koffeinfritt kaffe i kapslar också, det har räddat många morgnar när man ändå får känslan av att man får i sig lite uppiggande koffein. Just nu sitter jag och dricker mitt kaffe och knattrar på datorn här så du ska ha ett inlägg att läsa.

Har tagit lite humoristiska bilder här på morgonen till ett kommande samarbete. Nästan lite för humoristiska, vi får se vad företaget tycker om det när jag skickar in mitt utkast. Det är kanske inte riktigt en sån bild de tänkt sig? Haha…. ja ja, vi får se?

I förra veckan så blev jag så himla glad när jag öppnade ett paket som jag hade fått i brevlådan. Bästa Emma hade skickat en vårpresent till mig. Emma är ungefär den härligaste människan på jorden. Såååå varm och vänlig, galet snygg, rolig, snäll och bara fantastisk. Jag fick dessa underbaringar till örhängen, åh dom är så fina! Ska ta på mig dom idag så jag kan fota dem när dem är på, >>HÄR<< hittar du dom. TACK Emma, blev så himla glad! Kanske jag får måla glas och ge henne så jag kan ge något tillbaka….

Hade äran att lära känna henne på event som Hannah fixade för hundra år sen och det var även där som jag insåg att Johanna Nelson var hennes syrra. Världen är så galet liten ibland. Emma har ju slagit igenom fullständigt med sina smycken, då hade hon ganska nyligen börjat har jag för mig och jag minns att Hannah pratade så himla gott om henne och hennes smycken. Hon gör galet fina smycken och jag vill typ ha alla!

Just nu drömmer jag om den >>här<< ringen. Det är en ring i vitguld med en morganite. Åååååh,  morganite är ju bland det härligaste av stenar man kan ha. Betydelsen av morganite är villkorslös kärlek, tålamod och ömhet. Precis det man ska ha i sin relation så jag tänkte helt krasst att jag kanske någon gång i framtiden skulle byta ut min giftasring mot den här? Då kanske man skulle göra om sin giftasring till något annat, kanske en fin berlock av något slag eller att man kanske bär den också? Jaja, det läääär dröja innan jag köper den där ringen….eller så kanske man redan nu kan önska sig den till man fyller 50? 😉

Nu ska jag jobba vidare här efter morgonens bestyr, klockan är redan snart 9. Jag ska vara inne i stan 11.30 ordningfixad och klar. Måste hinna brun utan sola mig lite också innan det, det börjar nämligen trilla av nu. Det höll en hel vecka faktiskt, så jäkla bra, fortfarande larvigt nöjd med mina BUS. Har skrivit mer om den >>HÄR!<<

Men hörni, apropå det jag skrev om i början med min stissighet kring att sova dåligt. Hur är du? Sover du som ett barn alltid? 8 timmar per natt? Eller är du som jag, en som har mina ups and downs? Blir du stressad av att sova dåligt? Förr var jag bedrööööövlig. Då kunde jag ligga och tjuta en hel natt för att jag inte kunde sova. Tack och lov så har jag ju lugnat mig några hekto nu så att jag inte blir helt galen där i mörkret. Men jag är genuint nyfiken, hur är du med din sömn?

Berätta gärna så kanske jag kan bli lite lugnad av att vi är fler?

Kram Nina

7
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
5 years ago

Jag är precis som du, jag blir helt stressad när jag har svårt att sova. Vänder och vrider mig, blir till slut irriterad så jag går upp ur sängen och gör något annat. Men jag kan tipsa om att ta en värktablett, det kan ibland hjälpa. Kram

Josefin
Josefin
5 years ago

Hej Nina!
Jag har nog sovit dåligt hela mitt liv till och från, jag sover oftast men vaknar upp många gånger per natt vilket resulterar i att ibland känns det som jag inte har sovit. Vissa nätter sover jag superbra och det känns dagen efter, då är jag fokuserad och glad, tänker ofta oj är det såhär andra känner varje dag? Haha. Jag går i kbt nu för att få hjälp med min sömn, men magnesium gör att jag slappnar av lite. Hoppas det hjälper. Jag går upp 5 varje dag så måste iaf lägga mig vid 22 så jag får några timmars sömn. Kram Josefin

Anna Stina Silfverberg
Anna Stina Silfverberg
5 years ago

STORT TACK för en underbar blogg o har även träffat din supertrevliga mamma
vad det gäller sömn är detta ett h-e , snittar på 3 timmar per natt , har även varit på sömnklinik i Uppsala
på Ackis men detta hjälpte ingenting då jag ej var intresserad av sömntabletter o nu är det OK då man är pensionär men när man jobbade o sova ca 3-4 timmar o jobbade ca 9 timmar varje dag plus restid i ca 3 timmar så jag förstår dig verkligen KRAM

Marie Jibbefors
Marie Jibbefors
5 years ago

Jag har kommit in i vallningarnas tid och vaknar vid 02:00 varje natt och sen en gång i timmen tills jag går upp. Tröstar mig med att det är övergående(???) och att kroppen får den vila den behöver i alla fall. Går och lägger mig tidigare för att få ihop tillräckligt med sömn för att inte dras med huvudvärk. Innan denna tid sov jag ca 7 timmar per natt och hade aldrig några problem med sömnen!

Yvonne
Yvonne
5 years ago

Sover ca 6 tim per natt och inga sömnproblem alls. Gillar din blogg och läser varje dag.

Petra
Petra
5 years ago

Ojoj jag oroar mig för min sömn innan jag ens somnat.. jag har svårt att somna å känner mig aldrig riktigt utsövd. Jag funderar mer å mer om allt mellan himmel å jord innan jag somnar. Har nu prövat melissa dream ett nytillskott som hjälper liiiiiite.. men ibland önskar jag någon slog mig i hv så jag somnade dock har jag alltid varit piggare på kvällen en dagen å det är då jag är som mest kreativ med.. har spikmatta prövat diverse avslappning mm.. endel är väl helt enkelt bara så.. krammm bästa

Ida
Ida
5 years ago

Hej! Tack för en super bra blogg! Sover dåligt nästan jämt, vaknar flera gånger per natt och snurrar runt. När det gått flera nätter med dålig sömn så här jag oftast en natt där jag sover bra men dom är sällsynta. Men man lär sig leva med det

Nästa inlägg

Gråhårig och så snygg

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x