Surpuppor

Gokväll i stugorna!

Sitter i bilen och är på väg hem från mamma & pappa. Det blev en massage och bastukväll. Lite ömma axlar/nackar och kroppar som behövde massage och riktig finsk sauna.

En selfie på kontorets toalett hann jag med innan jag brassade hemåt efter dagens jobb.

Kramats lite extra med den här karln idag också. Behövde lite extra kärlek efter att ha blivit lämnad i sömnen. Haha…. ja känslig är väl bara förnamnet. Så kärleksfull som jag varit önskar han väl att jag drömmer så lite oftare…..

Stod på altanen och försökte njuta av en stunds värme. Bländad av solen men någon värme kan man väl inte snacka om, helskotta vad kallt vi haft. Isiga vindar som kylt ner en ända in i märgen. Usch! Nu längtar jag efter värmen hörni.

Innan vi åkte så var det läxfix här hemma. Den här lille pre-tonåringen har ibland sina dagar då han surar loss rejält och just här ångade han ned för trappen och var arg som ett litet bi.

Vi brukar vara stenhårda med läxorna. Det är no mercy och vi går inte på den där med att man ska göra det sen och göra det senare. Been there, done that, got the t-shirt. Då får man ta lite surmular emellanåt. Han blir glad lika fort, ingen långsint surpuppa som tur är.

Heja oss föräldrar, vi får peppa varandra att orka ta dessa små vardagsfights. Vi får stå upp och stå emot. Idag sa jag att läxor är något man aldrig kommer slippa, jag kommer aldrig säga ”Äsch, skit i läxan, det är inte så viktigt”. Så är det inte lika bra att göra den då?”

Han höll med till slut…. behövde bara ånga ned för trappen och vara lite puttrig en stund. Läxan gjord och allt är frid och fröjd igen. Piiiuh…

Fastnade för tyngdlyftningen på TV:n hos mamma och pappa. Det var EM och ett gäng starka kvinns som gjorde upp. Underbart nog så kom svenska Patricia Strenius på en tredje plats. Så jäkla stark och så jäkla grym! La in om detta på min Instastory och fick svar från Patricia. Hon tyckte jag skulle fortsätta titta, detta var första gången som jag tittade på tynglyftning.

Konstigt egentligen, jag som är uppvuxen i en svettig källare där det pågick tyngdlyftning. Min pappa utövade det när jag var liten. Jag fick hänga med till den svettiga lokalen och hänga, jag älskade att följa med dit. Jag minns hur jag gned med magnesiumkarbonat på händerna för att se ut som pappa. Lite otäckt när de skrek högt minns jag men ändå spännande.

Hepp, så trött nu. Ville kika in och säga natti natti bara.

Imorgon är det FINFREDAG!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

5 minuters tårta

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x