Lunchfys

Inlägget innehåller annonslänk genom reklam för Cellbes

Halloj!

Snart på väg ut för att lunchträna, fredagsfys innan fredagsmys har jag sett att många skriver. Well, det kan vi väl säga. Eller så säger man bara att träning och lite utmattande styrketräning gör underverk för själen. Det vill jag verkligen lyfta, hur bra det är för ditt mående. Jag ska försöka leva såhär nu. Så bra som den hjälper mig just i själen är nog det mest effektiva jag upplevt sen jag började må riktigt skit 2013.

Har en ny >>tränings-top<< på mig som jag bara älskar. Måste beställa i den andra färgen också. Rymlig med kort ärm, helt perfekt och en top jag känner mig bekväm i även om jag bara har den.

Ville snabbkika in och säga hej och önska dig en världsaskön fredag. Efter ett möte jag ska på senare idag brassar jag till Örebro på Bloggevent. Ska bli supermys!

Vi hörs sen, ni hittar mig också på min story på Instagram >>HÄR<<.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Surpuppor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x