Några favoriter

Det är lördag och dags för några tips på några favoriter i livet. Man har hunnit samla på sig lite favvisar genom livet och jag själv som älskar bra tips vill gärna dela med mig.

Tänkte jag skulle börja med att tipsa dig om BH:ar. Ett gissel för många. För mig tog det i alla fall många år innan jag förstod vad jag skulle köpa för bh.ar för att det 1) Skulle sitta skönt, 2) Skulle vara snygga och göra så tjejerna såg så fina ut de bara kunde.

Vad passar då bättre än att tipsa om mina favoriter på Twilfit då de just nu har köp 3 bh:ar men betala för 2. (Gäller Twilfits egna märken). Mitt första tips är den här spets BH:n du ser på bilden här nedan. Det är alltså en BH med heltäckande spets över hela. En superfavvo BH verkligen. Det är en T-shirt BH och så heter den dessutom Nina, bara en sån sak!  Den är sååå jäkla skön, jag har två stycken svarta och en vit. Köpte på mig fler när jag ändå höll på.

Finns HÄR!

Kolla så mycket snygga bh:ar det finns i Twilfits egna märke? Detta är bara ett litet urval. Älskar nude/rosa på underkläder.

1) HÄR 2) HÄR 3) HÄR 4) HÄR 5) HÄR

Nästa tips på favoriter är håraccessoarer. Jag älskar ju att ha hårband t ex. Har ofta det på mig. Perfekt när man t ex har en dålig hårdag.

1) HÄR 2) HÄR 3) HÄR

Något som just nu trendar massor är blingade hårspännen. Sååå fint om du frågar mig?! Måste absolut köpa på mig ett gäng.

1. HÅRSPÄNNE / 2. HÅRSPÄNNE 2 PACK / 3. MÖNSTRAD SCRUNCHIE TAIL / 4. SVART SCRUNCHIE TAIL / 5. GRÖN SCRUNCHIE

Nästa favorit är ponchon. Nu är det ponchons tid igen. På våren är detta ett perfekt plagg. Så fin att ta på sig över en blus eller en tröja. Den värmer skönt och så får den putande magen plats under också.

2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Jajemen! Det var lördagens favoriter det. Nu kan en av favoritlagarna på veckan fortsätta.

Vi hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tjejmiddag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x