Back from hell…

Heeeeej på er….

….ja men fifasen alltså. Dra mig på en tallkotte så jäkla sjuk jag var igår alltså. Magsjukan kan verkligen svepa undan benen på en alltså. Låg och kved här i soffan under täcket till sent på kvällen innan jag till slut fick somna ifrån allt.

Jag bokstavligen tömde mig själv fullständigt igår och kan väl säga att man gjort en smärre detox nu. Kanske gått ned 1-2 kg också. Ojoj. När febern kom och tog mig vid lunch igår var jag inte tuff. Jag är så jäkla skitdålig på att ha feber. Minsta lilla temphöjning jag får så känns det som om min kropp ska vittra sönder. Jag har sån galen värk i kroppen och kan omöjligt ligga stilla. Tony som kom hem på lunchen igår fick se mig t.o.m gråta för jag mådde så pissigt, låg och slog knäna emot varann smått panisk med tårarna rinnande. Någon mer som blir galet dålig av feber? Känner mig så fjantig men jag blir så galet dålig.

Som om det inte vore nog så fick Milo ett migränanfall igår, det var ett helt år sedan sist. Så typiskt våren, sol och värme och så drack han dåligt med vatten. Har han sovit lite dåligt på det så kan det bli migrän av det. Sen han började med Magnesium har han inte haft ett enda anfall men så igår kom det i alla fall….. tror att han nu vuxit så mycket så att man kanske får ge honom lite mer.

När han får migrän så är det enda som hjälper sömn, ja och medicin såklart. Sen har vi en kall handduk på hans panna och så drar jag på den här appen.

Breethe heter den. Sån oerhört skön plingplong musik som lugnar ned. Den jag brukar köra heter Peaceful Dreams.

Som att vara på spa. Inne i appen finns det också meditationer man kan köra. Älskar den! Tips tips!

Idag är Milo ok igen och i skolan, och jag är tack & lov mycket bättre också. Det trodde man inte igår kan jag säga, då kändes det som det alltid skulle vara sådär hemskt.

Ingen feber heller så nu kanske livet kan återvända. Åt två små fröknäcke till frukost och drack lite te. Man vågar inte så mycket annat än. Fick ont i magen men det tar ju ett tag innan kroppen återhämtar sig.

I helgen åker jag och Tony och ska njuta järnet på Garpenbergs slott. En liten roadtrip till en av Dalarnas härligaste ställen, så det vore härligt om alla nu kunde hålla sig friska.

Nu ska jag jobba från soffan. Tack för pepp igår, ni är som vanligt underbara.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annica
Annica
5 years ago

Alltså så vidrigt hemskt för dig Nina! Tur det vänt nu!!! …och jag fattar, t o m tuppar av vid magsjuka, benen bär inte och illamåendet fär mig helt ur spår. Det med feber likadant…får inte så ofta feber, utan däckar ändå,men när jag väl får fi fan alltså!!! Skönt att även Milo mår bra igen. Att dem klarar sig så ni verkligen kommer iväg på er härliga helg i Dalarna ❣

niinis
niinis
Reply to  Annica
5 years ago

Ja det känns nästan löjligt men det får mig helt ut spel. Det finns värre saker men en riktig magsjuka får en helt lamslagen faktiskt. Tack & kram ❤️

Siri Bengtsson
Siri Bengtsson
5 years ago

Skönt när livet återvänder
Jag har hela livet drabbats av migrän och det enda som hjälper mej är 1 ipren och så vetekudde som jag haft i frysen, på huvudet. Sen somnar jag och när jag vaknar har jag ett väldigt sötsug. Efter några godisbitar är livet ganska normalt igen Det var bara ett tips. Har du inte provat vetekudde så gör det ❣️

niinis
niinis
Reply to  Siri Bengtsson
5 years ago

Åh, bra tips! Det måste vi testa nästa gång!

C
C
5 years ago

Krya på dig! Jag ligger också hemma med feber… Garpenbergs slott har vi också besökt. Det var några år sedan och då fick de flesta av gästerna sova i annexet och så åt man på slottet. Annexet kändes mer som ett enkelt vandrarhem, men förhoppningvis är det inte så längre! Var som sagt flera år sedan. Maten och omgivningarna är fantastiska! Hoppas ni alla är friska och pigga till helgen och att ni får en riktigt härlig helg!

niinis
niinis
Reply to  C
5 years ago

Åh nej, stort krya till dig! ❤️

Ja vi har aldrig varit där, ska bli spännande att se hur allt är?

Kram & tack! ❤️

Petra
Petra
5 years ago

Ja fyyy jag blir oxå lamslagen av feber värk i varenda led å cell å man tror att man ska avlida man vill bada i voltaren å be te gudskelov.. Skönt att du ä bättre. Kram

niinis
niinis
Reply to  Petra
5 years ago

Ja men visst är det hemskt! Helst när febern är på väg upp, då mår jag så pyton man kan må och vill bara gråta. Fy…. stackars oss. Kram

Nästa inlägg

Vad är detta?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x