Tantrekond

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Idag körde jag en sån rekord på mig själv. När man varit magsjuk så känns det som man vill sanera inte bara hus och hem utan även sig själv. På skakiga ben gick jag upp och körde en tantrekond som jag brukar kalla det.

Nu ska du få hänga med mig på min tantrekond, kan lova dig att man känner sig som en liten nyponros efteråt.

Först så körde jag runt min ”all time fovourite” pryl i ansiktet. Denna lilla mackapär har gjort underverk på oss här i familjen. En av sönerna har haft stora problem med acne men men denna lilla pryl är allt borta! Helt galet så effektiv den är. Då kan jag erkänna att jag köpt allt i produktväg på hela marknaden för att han ska få bort det. Halft ruinerad då såna produkter inte brukar vara direkt billiga. Någon produkt har fungerar hyfsat, någon inte alls. Men det som varit är att ingen fungerat så pass bra att han fått bort det. Men nu!!!! Äntligen!!! Med bra produkter för hans hudtyp och den här lilla rengöringsmackapären så är det borta!

Detta är alltså en ansiktsrengöringsborste. Den här kör vi 1 minut morgon och kväll. Den rengör på djupet men ändå skonsamt, dessutom ger den en jämnare hud. Mina porer har t ex blivit så mycket mindre sen jag började med den här. Jag har kört med den nu i 2 månader och har inte haft en enda finne. Inte en enda torr fläck utan bara len skön hud. Vi (jag och sonen) är sååå nöjda med den! Jag läste på massor innan jag beställde den, kunde läsa fler på nätet som haft samma problem men fått så bra hjälp av denna.

Just nu har NordicFeel 20% rabatt på alla sina FOREOS. Finns massa olika, den vi har heter >>Foreo Luna Mini.<<

Väääärldens bästa produkt till en liten liten slant är dessa >>clear-up strips<<. De här små stripparna håller porerna rena och får med sig alla orenheter på djupet. En billigare ansiktsbehandling skulle jag kalla det.

Kräks inte nu men detta följde med ut denna gång! Ser ni? Så jäkla grymt! Vill bara visa så du ser att det verkligen funkar. Jag kör stripparna 1 gång i veckan.

Som om inte det var nog så har tanten fått vaxa muschen också. Denna små >>vax-strippar<< är grymma. Får med sig varenda litet hårstrå och så får man badda med en liten våtservett efteråt som doftar ljuvligt och som lugnar huden.

Japp, det var min tantrekond! Nu ska jag bara raka fiffi, armhålor och benen också så är jag nog så gott som ny. ❤️

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
M
M
4 years ago

Undrar bara över det här med att vaxa muschen växer det inte ut hårda mörkare strån med tiden? Har aldrig vågat röra min nämligen

niinis
niinis
Reply to  M
4 years ago

Haha…. nääää, som tur är! Då hade jag svimmat. Tvärtom så tycker jag det blir lite tunnare faktiskt. ‍♂️

Janina
Janina
4 years ago

Tvättar du bort allt sminket med Luna mini 2 eller tvättar du bort sminket först och sen kör en gång till med Lunan.

niinis
niinis
Reply to  Janina
4 years ago

Tvättar bort sminket med Lunan. Ja inte ögonen då men allt annat.

Nästa inlägg

Back from hell…

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x