Finfrulle och nu kommer han hem igen

Godmorgon eller goddag!

Klockan är snart 12 för bövelen. Igår startade rqmin dag med en frukost på NK. Kitchen Aid bjöd in på födelsedagsfrukost då de fyller 100 år.

Satt bredvid min tidigare bloggkollega Bambi jag hade när jag bloggade hos Hannah. Så härligt att få träffa henne igen. ❤️

Som en liten jubileumsutgåva har de gjort dessa fantastiska. Ser ni att det är små hjärtan på assistenten. Sån skulle man ju gärna vilja ha! Frågan är bara var jag skulle få plats med den, jag har ju en stor rackare redan som tar plats i hyllan.

Kolla så fina dom är! Själv älskar jag ju Kitchen Aid. Inte bara för hur de ser ut, de är starka och riktigt bra också!

Det festliga var att det gjorts en gigantisk också! Kolla in denna bara? Hade ju kunnat hoppa i den själv.

På vägen hem åkte jag förbi Ikea och handlade lite småprylar. Tittade på en pergola också som jag blev så sugen på att köpa. Den skulle passa perfekt på vår altan på framsidan där vi har loungemöbler. Stänga ute lite blåst, sol och mygg tänker jag.

Kvällen spenderades här hemma med bästis och hennes familj. Bara god mat, massa prat och mys. Alldeles lagom. Ungarna spelade fotboll och hoppade studsmatta.

Stora kidsen var båda på vift.

Apropå stora barnen. Idag flyttar största hem igen efter att ha bott borta i ett halvår. Han hyrde av en bortrest kompis och har inte lyckats hitta någon lägenhet så nu blir det till att bo hos mami igen.

Vet du någon som vill hyra ut lägenhet till en ordningsam 23 årig kille med heltidsjobb som nästan aldrig har tid att festa någonstans i Uppsala så får man gärna tipsa mig på niiinis@outlook.com.

Vi ska strax packa in oss i bilen och åka till Uppsala och hjälpa honom att städa ur hans lägenhet. Såklart att mami hjälper till…. Vad annars?

Hörs sen!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kanelbullekladdkaka

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x