Nu är han hemma igen!

Godmorgon!

Ja nu är han hemma igen….den stora. Igår åkte vi upp till Uppsala för att hjälpa till med sista städningen och packa hem hans grejer. Han har hyrt möblerat så det var inga möbler som skulle hem.

Blev en snabb lunch innan vi åkte vidare mot Uppsala. Han hade haft lite party för sina polare på Valborg så vi fick första vänta ut att de skulle vakna och ta sig hemåt.

Det är väl inte att flytta hem som är målsättningen när man väl flyttat, men han fick möjlighet att hyra några månader för att känna efter. Allt har gått toppen, bara det att får man smak på att bo hemifrån så vill man ju fortsätta, såklart. Been there done that. Jag själv fick flytta hem igen då jag och min första kille gjorde slut så jag vet hur det känns.

Men han var dock vid gott mod ändå. Han var för det första tacksam för att få komma hem igen, och det är ju en självklarhet att han får. Här står dörren öppen, även om de skulle vara 40 bast liksom så är man alltid välkommen hem.

Vi fortsätter att leta lya i Uppsala, hittade några igår som han ska ringa på. Nu tror jag han ändå gärna bor hemma ett litet tag för att spara lite slantar men hittar han något bra så måste man nog slå till.

Jag fixade i ordning rummet till han igår här hemma. Blev faktiskt riktigt mysigt och trivsamt.

Fick leka Macgyver med lite av förvaringen. Här tex….. Skorna finns numera under sängen i världens smartaste förvaringsbox. Finns på IKEA. En platt sak som man kan dra en dragkedja runt och stänga en form av lucka. Perfekt!

Dock så får inte längre vårt löpband plats så vill ni köpa ett jäkligt bra löpband av oss får ni gärna skriva till mig, lägger ut på blocket annars.

❤️

Nu ska jag åka till jobbet hörni. Ha en fin dag så hörs vi senare.

Kram Nina

8
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Finfrulle och nu kommer han hem igen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x