Nörd

Godmorgon godmorgon!

Åh vad jag dragit mig i sängen denna morgon. Slumrat, vaknat om vartannat. Vaknade 04.30 första gången och insåg att jag missat ta min progesteronkräm. Sån jäkla effekt har den alltså! Smetade på, gick och kissa och sen tillbaka till sängen. Tog en halvtimma så somnade jag om, hade varit stört omöjligt utan den.

Igår startade dagen med träning och fortsatte med fotboll. Thedde som numera bor hemma igen följde med för att kolla in lillebrorsan till hans stora förtjusning. Slutade med uddamålsförlust….dock så är de fortfarande i den åldern som resultaten fortfarande inte är det viktigaste.

Efter match fick Milo duscha och sen blev det lunch ihop. Thedde skulle på lagfest ända borta i Alunda och snälla som vi är skjutsade vi dit honom.

Han har blivit Alunda Mooses Div 1:s nya herrtränare nämligen. Det kan man läsa lite mer om HÄR. Sen har de intervjuat honom HÄR. Jag som är en innebandynörd ifrån början och själv spelat i över 10 år har mött Alundas damer genom åren och är mäkta stolt över att han nu får ta sig an detta uppdrag.

Thedde är uppvuxen i en innebandyhall och har sedan födseln varit med på våra matcher och fått hänga med i dessa innebandyhallar runtom i Uppland. När jag var gravid med honom stod jag i mål så länge som till åttonde månaden. Inte förrän motståndarlagen sa ifrån tog jag ett uppehåll. De vågade inte möta oss när de visste att jag var gravid med risk för att skada mig i målet. Med Elliot orkade jag inte alls lika länge…..men då kräktes jag ju hela tiden så det blev inte samma sak.

Kanske ligger vi bakom hans eget nörderi med innebandy med tanke på att han varit där sen han låg i magen?

Det jag däremot har så svårt för är att de kallar honom för ”Theo”. Han heter inte Theo. Haha….. Han döptes till Theodor med en intension att kallas Thedde. Kallar honom däremot Theodor när jag behöver få hans uppmärksamhet eller när jag är riktigt förbannad på honom. Men Theo….. nä det känns helknas.

Kvällen avslutades hemma i soffan. En skön slapparkväll bara.

Idag ska vi fixa lite hemma, Milo ska träffa en kompis och sen åker vi nog ut och hänger hos svärisarna. Får se om vi hinner med lite träning också?

Vi hörs senare! Njut av Söndag!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
4 years ago

Men åhh vad kul för Alunda min minsta spelar där med tjejerna .

niinis
niinis
Reply to  Anna
4 years ago

❤️❤️❤️

Nästa inlägg

När man skiter i vad andra tycker!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x