Top notch produkter

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel

Ja min PMS tågade in lite snyggt och försynt häromdagen. Den jäveln kommer smygandes numera. Tar mig på sängen litegrann. Från att ha varit härligt ”ägglossig” till att plötsligt ha horn som vuxit ut i pannan.

Framförallt är det nog svårt för partnern man lever med. Att först bara vara härlig till att sen bara vara ohärlig och allt detta inom loppet av ett halvt dygn. Det är tur att han ändå är väl insatt i min cykel.

Jag bad honom tanka hem en app som är för män. Det är alltså en app som följer sin kvinnas menscykel och var vi är i vårt sinnestillstånd. Alltså, fattar ni hur mycket den hjälpt oss? Han får en helt annan förståelse och jag blir ödmjuk inför att han verkligen försöker förstå sig på mig. Win win situation!

Säg till om du är intresserad så ska jag rota fram vad den hette.

Apropå PMS. Annat var det här, då hade just ägglossningen tågat in och då är jag som mest ”fantastisk”. Ja men alltså allt är enkelt. Jag har tålamod långt som en elefantgraviditet, ser oftast inga bekymmer, känner mig pigg glad och positiv. Byxorna sitter som de ska och armhålorna doftar nyponros. Huden har ett helt annan glow, borta är allt torrt, fnöskigt och man ser inte ens en tendens till trötthet eller påsar under ögonen. Man är bara allmänt mycket härligare helt enkelt, man är 2.0.

När PMS:en tågar in försvinner allt det där. 2.0 blir som en skraltig gammal uppkoppling till internet. Minns ni den? När man liksom fick ringa upp och så pep och tjöt det utav helskotta och så efter 2 minuter var man äntligen ute på internet. Ni unga som läser här har nog ingen aning om vad tanten snackar om.

Så känns det. T.o.m armhålorna börjar lukta surt liksom. Det blir som att det där härliga glowet som byggts upp raseras över en PMS natt.

Det mesta av humöret har jag lyckats råda ganska bra bot på med tillskott. Dock så är de sura armhålorna och det obefintliga glowet i huden tillbaka med besked.

Tänkte i alla fall tipsa dig om något som ändå faktiskt hjälper lite. Ja t.o.m mot trötta påsar under ögonen och trött hud.

Börjar med världens mest grymma underlagskräm. >>Sensai Cellular Performance.<< Alltså, den är dyr men kan säga att den är fasligt dryg och det absolut bästa på marknaden. Jag har precis beställt hem min andra burk. Den första beställde jag i oktober 2017!!!! Har inte använt den dagligen (använder ju ibland andra när jag sminkar mig till vardags) men när jag väl sminkat mig ordentligt så är det denna jag använt mig av.

Detta är alltså en anti-aging kräm-foundation. Innehåller SENSAI Cellular Performances exklusiva anti-aging ingredienser för en uppstramande effekt och det känns verkligen som den gör under för ”hänget”.

Det är SPF 15 i den. Det är dessutom 80% fuktinnehåll vilket är skitbra! Den jämnar till och gör huden len och fräsch. Dessutom funkar den för alla hudtyper.

Jag är verkligen svinnöjd med den. Ok, som sagt…. den kostar en del, men som jag skrev så är den otroligt dryg. Behövs inte mycket för att få ordentlig täckning.

En annan favvo från Sensai är deras solpuder. Alltså detta är solpudrenas Rolls Royce! >>SC04 DARK. Å nu ska du få höra om denna….

Detta är alltså ett anti-aging solpuder. En form av puderfoundation. Den täcker pigmentförändringar, skavanker, den jämnar ut huden och dessutom har den SPF 30. Alltså skyddar den mot UV skador. Jag är supermån om det, helst nu när man blir äldre och huden känsligare.

Just nu har NordicFeel ett erbjudande till dig. Beställer du 2 produkter ifrån just Sensai så får du en gåva på köpet. Med tanke på att Sensai är ett av världens top notch märken så törs jag nästan lova att den gåvan inte kommer gå av för hackor. Värdet på gåvan är 695 kr!

 

8
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Å
Å
4 years ago

Luska gärna ut vilken app det var- känns som något maken borde skaffa sig

L
L
4 years ago

Jag har börjat inse att jag nog måste göra något åt min hemska pms. Den blir bara värre och värre. I fredags ringde jag min chef mitt under värsta pms-stunden…..Inte bra……
Jag tycker att det är svårt att förklara för maken vad det är som händer med mig, han tror nog att pms är lite ”hittepå ”.

Nästa inlägg

Taggad måndag

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x