MÅNDAGSLISTAN

Inlägget innehåller reklam för Jessica Frejs klänningar

Morning vänner!

Det blev måndag igen. Jag har börjat räkna ned dagarna till Milo slutar skolan. Det är 4,5 vecka kvar nu till skolavslutning och jag ser sååå fram emot det. Inga stressiga morgnar, ingen kamp med läxor utan ett skönt avbrott från allt det där. Tror Milo håller med mig faktiskt.

Längesen jag körde en MÅNDAGSLISTA så här kommer den:

1) Hur ser din dag ut idag?

Idag blir det jobb hemmavid. Kommer sitta vid datorn hela långa dagen. Hoppas hinna undan massor så att jag får en lugn kväll utan någon som helst stress över något jobb. Det skulle vara skönt!

2) Vad var bästa med förra veckan?

Jag tyckte det var väldigt mysigt med vår helg vi fick! ❤️

3) Någon Instagram att tipsa om?

Inte en speciell Instagram just idag men en hashtag som jag följer. Du vet väl att du kan följa hashtaggs nu? Perfekt tycker jag. Den heter #motivationalquotes och då dyker det upp såna där peppande härliga quotes i ditt flöde. Hur härligt som helst.

4) Hur var helgen som gick?

Perfekt!

5) Vad åt du till frukost?

Jag har ätit glutenfritt knäckebröd med ägg, sen blev det te till det. Mums!

6) Planer för veckan?

Jobb såklart. På onsdag ska jag baka frallor till ett frukostevent i Sthlm. På lördag ska vi på premiär av Tom Tits och sen fyller syrrans lille Edward 3 år i helgen så det blir kalas.

7) Dagens känsla?

PMS:ig och lite stressad i magen. Har lite för mycket att göra just nu och min stress slår i taket då. Måste göra något åt det…..

8) Dagens tips

Måste tipsa om den här alldeles underbara klänningen från Jessica Frej. Hon designar ju klänningar som är hur fina som helst. I lördags hade jag klänningen som en top istället vilket funkar lika bra. Just det här klänningen hittar du HÄR. Resten av Jessicas alla klänningar hittar du HÄR.

9) Dagens feelgoodtips?

Idag tänkte jag ge några tips på hur man kan jobba på att känna sig lycklig och leva ett lyckligare liv. Fröst och främst är en hel del av våra lyckokänslor kontrollerade av våra gener men det finns mycket man kan göra för att påverka sin lycka. Många av dessa tekniker har blivit testade i många olika undersökningar och tester, många utav dem på deprimerade människor. Så inget humbug.

1) TACKSAMHET, TACKSAMHET, TACKSAMHET

Man kan inte nog poängtera hur mycket lyckligare man blir av att känna tacksamhet för det man har. Det är den mest boostande lyckokänslan som finns. Det gör dig lyckligare, det gör dig till en bättre människa i relationer osv.

Det finns 10 punkter till men dessa kommer komma i ett inlägg under dagen.

Vi hörs senare under denna lyckoboostande dag hörni!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
4 years ago

Hennes klänningar är snygga .. men lite svårt att fatta varför hon alltid har för liten storlek på sig ? Det gör att modellen inte kommer till sin rätt tycker jag .

niinis
niinis
Reply to  Marie
4 years ago

Tycker du? Jag tyckte hennes klänning i torsdags satt som en smäck på henne!

Nästa inlägg

100 åringen

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x