Dagens sminkning

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Jo men häromdagen kom det hem lite smink som jag beställt. Har varit så nyfiken på en eyedust som JLo står bakom. Hon är ju alltid sminkad som en dröm så jag tänkte att det ju bara måste vara succé. Det var det kan jag säga!

Började med att ha på av den här >>

Såhär ser skuggan ut. Den heter >>INGLOT JLo Pure Pigment Eyeshadow och färgen jag har heter Cosmic Glow<< och det är 20% rabatt på den just nu!

Alltså hur snygg??? Jag dånar av alltså….. Jag var såå spänd på att sminka mig med den. Dels för hur mycket all härlig glitter skulle framhäva mina rynkor men inte alls. Tvärtom! Det kändes som den bakade in allt istället så det blev som en enda härlig shimmerhistoria.

Man ser ändå inte jättesminkad ut när man har ögonen öppna så denna kan man helt klart ha på sig på en finfredag som idag. Den här kommer jag använda mycket kan jag säga…..måste nog inhandla den i fler färger också. Den finns i 5 olika färger. Den som hette >>Blazing Rose<< var det 40% rabatt på nu. Japp, in och fynda om du är sugen på lite shimmer i livet. 😉

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annett
Annett
4 years ago

Den ögonskuggan vill jag testa!
Vore toppen om du har lust att skriva och tipsa om olika ”BUS”, gärna någon som passar oss men ljusare hud

marfo
marfo
3 years ago

Attans, var inne för att kika på ögonskuggan som var så snygg på dig men den har utgått!
Tack för alla tips du ger! ❤️

niiinis
niiinis
Reply to  marfo
3 years ago

👍🏼❤️

Nästa inlägg

Aj!

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x