Blåtira

Inlägget innehåller annonslänk genom reklam för Cellbes

Gokväll!

Ligger här med AC:n flåsande ut i rummet. Tyvärr så är det den sista dagen med fint väder för ett tag, här ska det regna i en vecka. Så säger väderappen i alla fall. Trist, för nu fick man ju smak på det härliga vädret. Well well, sommaren har ju inte börjat ännu så vi har allt härligt framför oss.

Idag hade jag på mig min nya >>kavaj<<. Ämen jag svimmar så snygg den är, åh jag älskar den! Såå bra att ni sa att jag skulle beställa den. Den är döläcker!

Kolla in vår lille solstråle då? Ämen idag hade det varit oturens dag på idrottsdagen. Inte nog med att han ramlade ned för ett par trappor och skrapade upp hela benet? Nä, han sprang in i en stolpe också och slog i ögonbrynet. Där kommer det nog bli en blåtira nu. Tufflen!

Får så ont i magen när barnen gör sig illa. Det hugger i min livmoder på riktigt alltså. Någon annan som känner igen sig? Det går knappt att förklara på ett annat sätt än att det hugger djupt inne i livmodern. Som att man känner deras smärta. Har likadant med alla barnen, så jäkla märkligt?

Bilder från min Instastory.

Vi gav oss ut på en cykeltur efter Tony kom hem från jobbet. Han sprang och jag och Milo cyklade. Vi försöker verkligen köra lite aktiviteter där Milo är med. Kul att han vill kan jag känna. Sen att han ruttnar ur efter halva sträckan och gnäller om att han vill hem är en annan sak. Jag fick peppa lite extra på slutet för att han skulle palla cykla hela sträckan på 9,3 km.

Tony sprang hela vägen. Hur grym är han? Tänk, i slutet på förra sommaren började han springa. Han sprang inte ens 1 km första rundan och höll minst sagt på att dö av andnöd. Men han gav inte upp. Han fortsatte. Lite längre sträcka varje dag. Efter ett par veckor sprang han 5 km. Sen började han utmana sig själv med att springa fortare för bättre tider. När han gjort det så ökade han sträckan. Ja, sådär har han hållit på. Så impad är jag!

Efter cykelturen hade vi lovat att vi skulle äta på Mc Donalds. Milos absoluta favvoställe. Chicken Nuggets och beasås, ja det är bland det godaste som finns. En annan tänker bra råvaror och gör sig till med nya recept så ofta som möjligt och han ba: ”Jag vill haaaaa McDoooonalds!” Det är väl så det är med de små liven.

Milo var supernöjd och mamman åt en sallad med hummus och kyckling som jag tycker är riktigt god. Visst, en fet burgare med bacon och massa strips till skulle ju vara precis hur gött som helst. Men i veckorna tänker jag hälsosamt så då får man hoppa baconburgare och käka lite sallad. Så olikt mig, jag brukar skita i vilket och så mofflar jag i mig men nu är det lite annorlunda faktiskt.

Nä. Hörni, jag håller på och somnar här med luren i pannan.

Natti natti

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
anneli
anneli
5 years ago

Vad härligt det låter att springa, man blir ju sugen på det.
Det har precis börjat regna här och jag tycker det är perfekt, grundvattennivån är så låg. Utanför vår by är det vattningsförbud. Än så länge har vi kunnat vattna här, förra året var hemskt. Inget växte förra året av det jag sått knappt, till och med tomaterna tyckte det var för varmt i växthuset.
Men som sagt sommaren har knappt börjat, hoppas på sol och värme men också regn.
Våra äppelträd hade strykt med om vi inte vattnat dem.

Jenny
Jenny
5 years ago

Förstår vad du menar. Jag har en brorson och en systerson på 5 och 7 år som betyder supermycket 🙂

Katrin
Katrin
5 years ago

Stackars Milo! Och vad lik han var Thedde på det sista kortet!

Eva
Eva
5 years ago

Samma här! Önskar även regn i sommar. Så när det regnade idag kändes det skönt.
Lite regn och lite sol så blir nog även bönderna glada

Eva
Eva
5 years ago

Var svar till Annelie

Nästa inlägg

Jordgubb och rabarbermuffins

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x