Lite götta!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel och Cellbes

Måste snabbt in till dig och berätta om lite erbjudanden som pågår just nu. Jag älskar själv erbjudanden och kan man spara några kronor så är det ju toppen!

Dessutom är det studenttider, avslutningar och massa saker som man kanske ska fira och behöver lite tips till.

Ja men Maria Nila. Det märket som jag totalt fallit pladask för när det kommer till att tvätta håret. Ja men så grymt bra är det! Just nu har >>NordicFeel 20% rabatt på allt från Maria Nila.<<. Håret har aldrig känts så rent och blankt faktiskt och så är det inget skit i som förstör håret. Bara en sån sak. Doften ska vi inte ens prata om, wow!

Minns ni att jag berättade om vääääärldens godaste herrdoft förut? Den jag beställde till Tony. Ämen jag bokstavligen dreglar efter min karl när han har den här doften på sig. >>Boss Bottled United<< heter den. Just nu 20% rabatt på allt från både Hugo Boss och Lacoste. Höjer ett litet varningens finger om du köper den, kan bli lite mer ligga än vanligt om du vågar dig på den…..

Den apsnygga sammetskudden som du ser i bakgrunden av bilden hittar du >>HÄR<<. Jag har 3 stycken hemma av färgen linne och de är sååå fina.

Jahapp, dags att dra vidare.

Vi hörs sen.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Uppe tidigt

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x