Walk down the memorylane

Hej mina älsklingar!

Jag ligger hemma i soffan på en värmedyna, fick så ont i ryggen idag så nu ligger jag här och försöker kurera den.

Hmm…ja hur var denna dag då? Jo men vi började med fotbollsmatch.

En gammal bild men detta är målgesten som Ronaldo gör. Många som har honom som idol bland dessa unga fotbollskillar. Milo gjorde mål idag igen, så kul när det händer för dom blir ju så ofantligt glada där inne i lilla hjärtat.

Efter fotbollsmatch blev det pizza. Jag vet inte hur längesen det var som jag käkade pizza, det var så jäkla gott. Ser inte så god ut på bilden men den var jäklarns god.

Efter pizzan tog vi en sån biltur igen. Ni vet bara åka runt och kika. Vi åkte förbi Milos gamla förskola. Jag blev helt gråtig. Min lilla fis. 1,5 år gammal var han när han skolades in här.

Hittade lite gamla bilder här på bloggen från inskolningen och när vi köpte en ”sovavagn” till Milo som han skulle ha på ”föris”. Åh, varför får jag så ont i hjärtat när jag tittar på gamla bilder. Ska man inte bli lycklig av gamla bilder….. Älskade lilla Milobebis. Ni som läst här länge minns kanske att jag alltid kallade honom för Milobebis? Fick t.o.m lite skit för att jag kallade honom det liiiite för länge. Men det blev ett smeknamn på honom och följde med tills han var en stor pojke. Kan säga det fortfarande ibland.

MILOBEBIS alldeles nyinskolad på ”föris”.

Jaha, efter nostalgitrippen åkte vi förbi INSTABOX och hämtade ut skolavslutningskläderna till Milo. Ska visa imorn!

Ja, nu ska jag ta mitt manchesterbröst och ta kväll. Så ”festligt” med de där ränderna. De kom över en natt och sen försvann de aldrig mer. Haha…. jo men allvarligt alltså. Jag kunde ha såna ränder på bröstet när jag sovit men de försvann över dagen, sen kom en dag när de inte längre försvann. Minns det så tydligt.

Men vet ni hur mjukt och skönt det är där på bröstet? Supermjukt. Härligt ju.

Ha en fin kväll nu.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanette
Jeanette
4 years ago

Samma sak har hänt på min hals bara ”över” en natt

Eva
Eva
4 years ago

Exakt så är det med bröstränderna! Vad hände med huden? Slappt är bara förnamnet

Carro
Carro
4 years ago

Kallar alla mina barn för bebis ibland, den äldsta är 11

Nästa inlägg

Krämig fisksoppa med pepparrot

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x