Fin till skolavslutningen

Lovade ju visa Milos skolavslutningskläder som vi beställt. Han skulle vara med och bestämma men när jag väl sa åt honom och sätta sig med mig och göra en beställning fick han fullt upp och sa: ”Köp något mamma, jag litar på dig!” Haha…. jaha, ja det var väl tur att han gjorde det.

Han vägrar osköna kläder och får spunk om något sitter för tajt och är för orörligt. Jeans utan stretch t ex får han spunk av. Jag kan inte spela fotboll och skjuta i dom där säger han. Så efter det gick jag, skönt men snyggt men någon fotboll blir det inte i dessa kläder kan jag säga. 🙂

Sen måste jag tipsa dig som vuxen att du också kan handla kläder på Kids Brand Store. Längre ned i inlägget kan du se luvtröjan jag beställde från Peak Performance. Den kostar typ det dubbla om du köper den i vuxenstorlek. Jag tog en 170:a och då är jag en 40-42:a i vanliga fall. Satt som en smäck och är en nyhet.

Med koden NINA25 får du dessutom 25% rabatt på ditt köp och koden är giltig t.o.m 9/6. Så vill du slå till på lite härliga kvalitetskläder till t ex skolavslutningen eller student och andra kalas som hägrar så passa på för tusan.

Det blir andra skor till det här dock, ett par vita sneakers ska vi köpa till. Kommer bli en fin pojk på sin skolavslutning. Skjortan finns >>HÄR<<, shortsen >>HÄR<<.

Men röra sig i dom kan han, det testade han ordentligt. Haha…..

Detta är den senaste färgen dessutom och den var sååå fin. Typ ljust rosa-aprikos. Så fin till sommaren nu. Du hittar den >>HÄR<<. FInns jättemycket fint även till oss ”tanter” där som passar hur bra som helst men man behöver som sagt inte betala fullt pris för dem då det är barnstorlekar. Men, som sagt igen, jag är en 40-42:a och kunde lätt ha 170 cl. Bara en sån sak…

Glöm inte rabattkod NINA25 om du ska handla och vill ha 25% rabatt. Klicka dig in HÄR för att komma till Kids Brand Store.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Walk down the memorylane

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x