Glitterbrallan säger hej

Hej och hå!

Måndag igen och helgen gick som vanligt i raketfart. Vi hade dessutom rätt mycket att göra hela helgen och då känns det som om det går ännu snabbare.

Dock så känns dagarna som är kvar till Milos sommarlov som en walk in the park…. det är kortveckor om vartannat. Jädrans härligt efter ett tufft år i skolan. Unnar honom all sommarlov han kan få.

Fick en fråga om varför vi inte köper en ny cykel till Milo eftersom den han har ser så liten ut?

Jag vet inte men att ha en 10 åring med bestämda åsikter kan göra att saker inte riktigt är så enkelt. Han vill ha sin lilla cykel eftersom han når ner till marken med båda fötterna på den. Han vill heller inte höja sadeln för då når han inte ned med de där fötterna heller. Så då får han cykla runt de få turerna vi tar på cykeln på sin gamla cykel. Inget vi tänker pressa honom med. Han blir nog snart mogen för en större cykel tänker jag och då köper vi såklart en ny.

Igår startade vi dagen med träning. Var lite loj igår så jag tog bara en promenad på bandet och stretchade efteråt. Man får ha såna dagar också.

Efter träning blev det gofrulle i soffan. Vi kollade oxkså in Milos Pokémon kort. Är så glad att vi inte kastat eller gett bort alla, intresset kom nämligen tillbaka helt plötsligt nu. Vi har säkert kastat och gett bort 500 kort. En läxa har vi lärt oss där.

Vår rhododendro står och bara vräker ut sig blommor på löpande band nu. Skulle vilja ta ut en fåtölj och bara sitta och glo på den i några dagar. Tyvärr så blommar de ju över rätt så snabbt så det gäller att njuta. Men det skulle förmodligen bli lite yvig stämning bland grannarna om jag satt som ett fån i en fåtölj i trädgården. Tror ni inte?

Rev av en paj efter frukosten. Tog exakt 3 minuter att slänga ihop den. Måste vara världens enklaste bakverk att baka?

Sedan bar det av mot svärmor som skulle firas. Smörgåstårta och fika ute i trädgården. Dom bort långt ute på landet och det är alltid så mysigt där.

Firade svärmor i mina glitterrevärsbralla. Dom får komma ut alldeles för sällan så det passade ju fint.

Hepp, ska jobba vidare här nu, ville bara kika in till dig och säga hej.

Hörs senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Emma
Emma
4 years ago

Åhh vilka snygga byxor! Får man fråga var du köpt dom?

niinis
niinis
Reply to  Emma
4 years ago

Tack! Dom är köpte på VILA. ❤️

Karin
Karin
4 years ago

Milo ser väldigt kort ut, hur gammal är han? Jag har för mig att min dotter och din Milo är jämngamla men hon är nästan 1.60 och det ser ut att skilja en del på dom i längd.

niinis
niinis
Reply to  Karin
4 years ago

Milo är jätteliten för sin ålder. Han är lite över 1,30. Vi gjorde utredning när han var 6 år men det finns inget ”fel” så att säga. Vi har också haft extra längdkoller hos skolsköterska och barnläkare nu när han blivit äldre och han följer sin kurva exakt. Han är bara en liten kille. Dock så är ju inte hans mamma direkt någon basketspelare heller med sina 159 cm. Han fyller 11 i December.

Maria
Maria
Reply to  Karin
4 years ago

Förstår verkligen inte, vilken helt onödig kommentar! Vad är det för intresse att påpeka längd och vikt vare sig hos barn eller vuxna?! Någon är lång och någon är kort. Vi har alla olika gener och jag som 43-åring är 158 cm medans min son på 12 är jättekänslig av kommentarer kring hans 156 cm. Han har inte så mycket att brås på och längden är vad den är. Däremot folks reaktioner och kommentarer är bara onödiga och sårande. Vi är alla olika!

niinis
niinis
Reply to  Maria
4 years ago

Förstår precis vad du menar med att det är känsligt. Vi har haft en kille som varit ledsen många gånger här hemma över sin längd. Det gör så ont i hjärtat när de behöver vara ledsna för något de verkligen inte kan rå över. Kram till din kille där hemma, jag vet hur det kan vara. ❤️❤️❤️

KIA
KIA
4 years ago

Att barn i oförstånd kan säga sårande och dumma saker om andras utseenden osv, det är ingen nyhet…Men vad ska man säga OM vuxna som kläcker ur sig sjukt onödiga o sårande kommentarer, och gör jämförelser? Man borde veta bättre! Jag blir så ledsen och arg…Vi är alla olika och unika och duger som vi är, tack och lov! Min dotter har varit hårt utsatt över hennes mun…fylliga läppar som de som var värst, betalar dyra pengar för att få idag (botox,fillers)…

niinis
niinis
Reply to  KIA
4 years ago

Älskade din dotter! Ett av mina barn har också varit hårt utsatt under många år och varje gång jag hör något liknande så går hjärtat sönder. Jag vet hur ont det gör och var gjort på dig nämligen. ❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Baconinlindade kycklingrullader med färskost och fetaoströra

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x