Ansiktsmask och diet

Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för NordicFeel

Godmorgon fina!

Wow, inatt drömde jag sådär sjukt mycket om precis allt och ingenting. Skulle nog inte kunna återge allt men jag vet att Britney Spears var med. Haha…..

Igår kväll körde jag min ansiktsmask som jag gör när jag märker att min hy är torr, rynkig och livlös. Den är så jädrans grym alltså. Letar du efter en riktigt riktigt bra ansiktsmask superrekommenderar jag verkligen den här.

>>Dermalogica multivitamin power recovery masque.<<

Detta är alltså en mjukgörande mask som återhämtar stressad och åldrande hud. Den är fullproppad med vitaminer och är den ”hands down” bästa ansiktsmask jag någonsin haft.

Igår var jag torr men samtidigt fet, huden kändes fylld av linjer och rynkor och allmänt glåmig. På med masken efter jag tvättat ansiktet igår kväll och PANG så var den som ny. Idag är huden perfekt. Alldeles len och återfuktad. Ja men jag säger att den är helt jäkla överjäkligt bra.

Gick in nu och kollade på NordicFeel och den är nedsatt med en hundring, 20% rabatt just nu! Älskar den här. TIPS TIPS!

Nu ska jag ta tag i massa jobb och så ska jag skriva lista på det jag ska åka och handla idag. Nya glas ska införskaffas, jag vill ha ett nytt sideboard och så ska mat handlas. Idag börjar jag köra lite diet nämligen. Tanken är 6 veckor strikt nu för att sedan hitta en vanlig härlig balans med allt vad det innebär.

Vill egentligen inte skriva så mycket om det för jag vill verkligen inte vara upphov till vikthets eller att folk blir arga. I dagens samhälle när alla kämpar ihjäl sig med att försöka älska sig själva är diet en het potatis. Jag är själv i en fas där jag verkligen försöker hitta mig själv rent kroppsligt och tycka om det jag har och bär på. Denna diet för mig handlar om att må bra i min mage, att äta sunt för att må bra i psyke och pms och sen vill jag gärna tappa i vikt för att det inte ska vara så tungt att springa.

Jag känner jag att jag som 46 åring vill berätta om jag ska göra en förändring i livet som förmodligen kommer synas här inne på min blogg iom att mina matvanor kommer vara annorlunda och detta utan att försöka hetsa någon annan att gå ned i vikt. Mår man bra i sig själv är livet frid och fröjd. Let me know om ni vill veta mer och att jag skriver om det (klicka i hjärtat om ni inte vill kommentera – även om jag älskar när ni kommenterar såklart), annars så låter vi det bara vara.

Ha en fin dag hörni så hörs vi senare. Apropå diet så ska du få ett så sjukt gott recept på en rabarberpaj jag gjorde igår!

Kram Nina

7
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
4 years ago

Såklart ska du skriva om att du äter nyttigt blandat med dina härliga recept på annat. Så är det ju i livet och att kalla det ”diet” tycker jag är dumt. Att ge kroppen bra mat men mindre kcal för att förlora några envisa kilon är inget fel. Hoppas du klarar det utan att dricka äcklig måltidsersättning som oftast resulterar i viktökning då man börjar om att äta igen…Du kombinerar det med motion och är sund i ditt tankesätt. Vi hänger med dig här och peppas i vanlig ordning av dina inlägg 🙂

niinis
niinis
Reply to  Berit
4 years ago

Ingen måltidsersättning men väljer ändå kalla det för diet för nu ska jag inte sväva ut alls. Så kommer jag inte leva sen nämligen. Kul att ni hänger med! ❤️

Frida
Frida
4 years ago

Alltså ibland blir jag så trött. Detta är ju DIN blogg, du skriver vad sjutton du vill. Sen förstår jag att du inte vill bidra till vikthets mm, men samtidigt kan ju inte en bloggare ta ansvar för ALLA som läser bloggen?. Jag hejar på dig Nina ❤️. Ska bli intressant att följa!. Jag har själv ca 5-7 kg som jag kämpar med, har försökt allt möjligt. Jag joggar likt dig, men som du skriver vill tappa ett par kg för att kunna springa lite snabbare. För min del handlar det nog om att jag äter för mkt, det blir liksom
Både pasta med protein till lunch o middag och i för stora mängder. Jah älskar pasta haha! Nu blev jag tipsad av en kompis om en måltidsersättning som man blandar med lättmjölk så den har jag testat ett par dar, verkligen supergod. Jag byter bara ut 1 mål om dagen så äter ju vanlig mat också såklart och mellis. Men tror detta kan vara nyckeln till mig att tappa lite grann för att sen få det mer stabilt o äta mindre ”riktiga” portioner av alla måltider. Oj oj sorry för lång utläggning .
Men hursom, kör din grej, vi hejar på dig ❤️

niinis
niinis
Reply to  Frida
4 years ago

Jag förstår vad du menar, det har blivit lite så i vår värld nu. Man går på minor ibland och man vill inte göra någon ledsen. Så är det ju.

Jag äter också alldeles för mycket mat. Mat är min last, det är inte bra heller att jag jobbar med det jag gör. Att ta fram recept och inspirera till mat. Men vi får hjälpa varann. Tack för ditt pepp fina du! ❤️

Sofia
Sofia
4 years ago

En inspiration! Jag behöver också en ”reboot” så hakar på dig

Nästa inlägg

Glitterbrallan säger hej

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x