ANNONS

Dag 1 och tidig morgon

/

Godmorgon raringar!

Wow! Ja nog var ni några som ville att jag skulle skriva om min diet som jag startade igår. Igår var som sagt dag 1 och jag var sååå sugen på något igår kväll men jag hade ätit allt jag skulle så jag gick faktiskt och la mig. Lite dålig tajming med allt då jag har PMS nu, men då är det pannbenet som får jobba.

När suget med pms sätter in så känns det så starkt och som att det inte kommer gå över förrän man gett efter. Men PMS-sug vill ha choklad och chips. Det är liksom inte en frukt eller något annat. Men en frukt kan man ju liksom lika gärna slänga in i väggen, det ger noll effekt på det där suget.

Jag kommer inte dricka måltidsersättningar som någon skrev lite om. Det här handlar om vanlig mat. Dock med mycket mer protein då jag tränar, inga feta såser alls. Ett strikt matschema har jag. På helgen kommer jag sväva ut på lördagar men då i form av mat – inte godsaker. Det stryps helt nu. Konstigt nog så brukar jag älska att baka då så det blir nog mycket härliga bakrecept här i 6 veckor nu. Kan bli ett och annat recept på maten jag äter också, tyvärr så är ju inte det den roligaste maten men kanske vill ni ändå veta? Jag kommer dessutom göra allt jag kan för att ”hotta” upp maten utan att för den sakens skull göra den onyttig.

Det var lite om min diet. Kommer såklart skriva mer och undrar ni något så är det bara att ställa frågor.

Ja hörni, igår började jag med jobb och sedan blev det lunch med Tony. Utelunch är lite trixigt just nu. Man får välja med omsorg. Bra då är att inte välja maträtter som har en såsbas, ja att det inte är ett köttgryta eller liknande. På restauranger brukar dom vara feta som tusan.

Igår valde jag fisk, tog bort såsen och smackade dit massor med grönsaker istället. Åt inte all potatis som låg på tallriken heller. Sen dricker jag vatten till såklart.

Så härligt väder igår, värmen och sommaren kom tillbaka till oss igen. Kunde gå i en t-shortsen hela dagen. Jag som är lite av en fryslort annars.

Efter lunchen åkte jag och köpte ett par nya skor till Milofisen. Dessa passar perfekt till hans skolavslutningskläder som jag skrev om HÄR.

Efter jag hämtat honom från skolan så drog vi till IKEA. En jättekartong som vägde bly, köpte nämligen ett nytt sideboard bl a. Ska visa er sen.

Dom som inte går på diet fick köpa sig en bulle. Han fick nagga lite på kanten, vi skulle äta när vi kom hem så då får man vänta till efter maten.

Minns ni det där? När man var liten och man aldrig fick äta godsaker innan maten? Jag fick inte det och mina barn har heller inte fått det. Men hos mormor har dom fått göra det ibland – haha, märkligt det där. Jag fick inte ju.

Nu har jag smugit upp här i ottan, klockan är bara  6, och ska ge mig ut på en morgonpromenad. Älskar att det är så ljust på morgnarna nu, då vågar man sig ut tidigt. Love it! ❤️

Senare idag ska vi på studentfirande så Milo har fått ledigt från skolan. Tony sluter upp senare i eftermiddag när han kommer hem från jobbet. 16.30 ska vi vara och fira studenten hemma hos dom.

Vi hörs lite senare hörni!

Kram Nina

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00