Dag 1 och tidig morgon

Godmorgon raringar!

Wow! Ja nog var ni några som ville att jag skulle skriva om min diet som jag startade igår. Igår var som sagt dag 1 och jag var sååå sugen på något igår kväll men jag hade ätit allt jag skulle så jag gick faktiskt och la mig. Lite dålig tajming med allt då jag har PMS nu, men då är det pannbenet som får jobba.

När suget med pms sätter in så känns det så starkt och som att det inte kommer gå över förrän man gett efter. Men PMS-sug vill ha choklad och chips. Det är liksom inte en frukt eller något annat. Men en frukt kan man ju liksom lika gärna slänga in i väggen, det ger noll effekt på det där suget.

Jag kommer inte dricka måltidsersättningar som någon skrev lite om. Det här handlar om vanlig mat. Dock med mycket mer protein då jag tränar, inga feta såser alls. Ett strikt matschema har jag. På helgen kommer jag sväva ut på lördagar men då i form av mat – inte godsaker. Det stryps helt nu. Konstigt nog så brukar jag älska att baka då så det blir nog mycket härliga bakrecept här i 6 veckor nu. Kan bli ett och annat recept på maten jag äter också, tyvärr så är ju inte det den roligaste maten men kanske vill ni ändå veta? Jag kommer dessutom göra allt jag kan för att ”hotta” upp maten utan att för den sakens skull göra den onyttig.

Det var lite om min diet. Kommer såklart skriva mer och undrar ni något så är det bara att ställa frågor.

Ja hörni, igår började jag med jobb och sedan blev det lunch med Tony. Utelunch är lite trixigt just nu. Man får välja med omsorg. Bra då är att inte välja maträtter som har en såsbas, ja att det inte är ett köttgryta eller liknande. På restauranger brukar dom vara feta som tusan.

Igår valde jag fisk, tog bort såsen och smackade dit massor med grönsaker istället. Åt inte all potatis som låg på tallriken heller. Sen dricker jag vatten till såklart.

Så härligt väder igår, värmen och sommaren kom tillbaka till oss igen. Kunde gå i en t-shortsen hela dagen. Jag som är lite av en fryslort annars.

Efter lunchen åkte jag och köpte ett par nya skor till Milofisen. Dessa passar perfekt till hans skolavslutningskläder som jag skrev om HÄR.

Efter jag hämtat honom från skolan så drog vi till IKEA. En jättekartong som vägde bly, köpte nämligen ett nytt sideboard bl a. Ska visa er sen.

Dom som inte går på diet fick köpa sig en bulle. Han fick nagga lite på kanten, vi skulle äta när vi kom hem så då får man vänta till efter maten.

Minns ni det där? När man var liten och man aldrig fick äta godsaker innan maten? Jag fick inte det och mina barn har heller inte fått det. Men hos mormor har dom fått göra det ibland – haha, märkligt det där. Jag fick inte ju.

Nu har jag smugit upp här i ottan, klockan är bara  6, och ska ge mig ut på en morgonpromenad. Älskar att det är så ljust på morgnarna nu, då vågar man sig ut tidigt. Love it! ❤️

Senare idag ska vi på studentfirande så Milo har fått ledigt från skolan. Tony sluter upp senare i eftermiddag när han kommer hem från jobbet. 16.30 ska vi vara och fira studenten hemma hos dom.

Vi hörs lite senare hörni!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
4 years ago

Åh heja dig!! Grym är du! Kommer du ta ”före och efter bilder” mäta/väga dig kontinuerligt? Alltså inte för att redovisa för oss lösare utan för din egen skull? Blir så peppad av att läsa om sånt här, alltså bara ”sunt leverne” liksom! Kämpa på fina du!

niinis
niinis
Reply to  Frida
4 years ago

Väga mig ska jag göra en gång varannan vecka. Mäta mig skulle jag vilja men har inget måttband. Vi får se.

Tack, tack för pepp! ❤️

Lena
Lena
4 years ago

Duktigt med diet! Jag vill veta allt om det så kanske man kan bli lite peppad själv o komma igång 🙂 Skriv gärna vad du äter på en hel dag, hur o hur ofta du tränar o din vikt. Spännande !

niinis
niinis
Reply to  Lena
4 years ago

Ska försöka uppdatera er så mycket jag kan. ❤️

Johanna
Johanna
4 years ago

Skrattade högt åt att barnen får äta godsaker innan maten hos mormor. Min son på 4 år har ätit glass till frukost när han sovit hos mormor och morfar. Och det skulle jag aldrig få hemma hos dem, inte ens nu när jag är 30 år

niinis
niinis
Reply to  Johanna
4 years ago
Annika
Annika
4 years ago

Du är så fin! Känner dig inte men av det jag kan läsa och jag menar både utvändigt och invändigt. Menar verkligen det!!! ”Åh, vad snygg hon är” kan jag tänka ibland. Och DET med allt annat – ta till dig nu!
Kram!

niinis
niinis
Reply to  Annika
4 years ago

Men åh vad fin du är, TACK! ❤️

Eva
Eva
4 years ago

Jaaa vill gärna veta vad du äter! Blir bara peppad av lite tips
Är lite i en down period på grund lite mycket av allt och vill få lite pepp. Ska också ut och gå tidigt imorgon bitti. Blir piggare av det och jag behöver energi nu då jag är tröttare än tröttast.
Heja dig

niinis
niinis
Reply to  Eva
4 years ago

Heja oss! ❤️

Eva
Eva
4 years ago

Vill också säga att det är nog nån vajsing med dina kommentarer. Har märkt detta förut med.
När jag nu gick in och läste dina kommentarer så syntes det bara två kommentarer och inte att du svarat dom.
Trots att jag till och med tryckte på kommentera. Inte förrän jag skrev min kommentar och tryckte på skicka så kunde jag se att du svarat dessa personer.
Och reagerat på detta flera gånger tidigare att det är så här och det är ju lite tråkigt för både dig och läsarna att det inte syns att du svarar.
Jag har många gånger tänkt att det är sällan du svarar på kommentarer men det är nog bara så att dom inte syns.
Kolla upp det kram

niinis
niinis
Reply to  Eva
4 years ago

Jaså?! Men gud vad skumt! Ska be teknikerna titta på detta! Tack för du berättade. ❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Rabarberkaka med kardemumma

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x